tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9552
ALTIN
2.325,66
BIST
9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Gemlik Belediyesi’nden park atılımı

Gemlik Belediyesi Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde birçok noktada park yapımına devam ediyor. Gemlik Belediye Başkanı …

Gemlik Belediyesi’nden park atılımı
29.08.2022 16:06
0
A+
A-

Gemlik Belediyesi Park ayrıca Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde birçok noktada park yapımına devam ediyor.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan 30. parkını hizmete açtı.

Umurbey ayrıca Cumhuriyet mahallelerinde park yapımını sürdüren ekiplerin en son çalışma alanı ise Hamidiye Mahallesi 117 sokak oldu.

Bölgedeki park ayrıca yeşil alan eksikliğini gidermek için çalışan Gemlik Belediyesi, ilçenin en uzak noktalarından birine çocuk parkı kazandırdı.

Toplamda 750 metrekarelik alan içerisinde; yeşil alanı, kamelyası, oturma grupları, spor aletleri ayrıca ahşap çocuk oyun grubu çalışmalarını bitirirken parkı hizmete açarak, çocukların güvenle zaman geçireceği, ailelerin ise hem spor yapabileceği hem de dinlenebileceği bir alan oluşturdu.

İlçe genelinde sürdürülen park yapımları ile ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Gemlik’te birçok bölgede yeni park alanları inşa ederek çocuklarımızın güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlıyoruz. Yaptığımız bu parkta ilk kez plastik değil ahşap ürünleri tercih ettik. Bu parkımız Gemlik merkezimize uzak bir mesafede olmasına rağmen çevresinde ikamet eden çocuklarımızın güvenle oynayabileceği bir alanı yoktu. Bizde bu sıkıntıyı ortadan kaldırdık. Çocuklarımız güle güle oynasınlar. Bu yıl içerisinde ilçemizdeki birçok noktada çocuk parkı yapımına devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Hamidiye Mahallesi 117 Sokak sakinleri ise Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu