tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Geleceğin Yelken Sporcu Kızları Narlıdere’de Yetişecek

Narlıdere Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu ayrıca İTK Yelken Spor Kulübü işbirliği ile geleceğin yelken sporcuları yetişecek. 19 Ağustos’a …

Geleceğin Yelken Sporcu Kızları Narlıdere’de Yetişecek
09.08.2022 12:36
0
A+
A-

Narlıdere Belediyesi, Türkiye Yelken Federasyonu ayrıca İTK Yelken Spor Kulübü işbirliği ile geleceğin yelken sporcuları yetişecek. 19 Ağustos’a kadar yapılacak başvuruların ardından 20-21 Ağustos tarihlerinde denizde gerçekleştirilecek seçmeler doğrultusunda Narlıdere’de yaşayan ayrıca 7-14 yaş aralığındaki 16 kız sporcu ücretsiz olarak yetiştirilerek yelken sporuna kazandırılacak. Spor ayrıca eğitime her vakit destek verdiklerini belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Narlıdere, denizle iç içe bir kent. Böyle bir coğrafyaya sahip kentimizde yelken sporcularının yetişmesini istiyoruz” dedi.

Narlıdere Belediyesi, eğitime ayrıca spora olan koşulsuz desteğini hız kesmeden sürdürüyor. Uzun bir sahil şeridine sahip ayrıca denizle iç içe olan Narlıdere, kendi yelken sporcularını yetiştirecek. Türkiye Yelken Federasyonu, İzmir Türk Koleji (İTK) Yelken Spor Kulübü ile işbirliği yapan Narlıdere Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 7-14 yaş aralığındaki 16 kız çocuğunun yelken sporcusu olarak yetiştirilmesi için harekete geçti.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Kız çocuklarının yelken sporuna kazandırılmasını amaçlayan proje kapsamında yüzme bilme şartı ile 19 Ağustos’a kadar aileler, başvurularını Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) kurslar biriminden ayrıca online olarak www.narlidere-bld.gov .tr adresinden yapabilecek. Değerlendirmelerin ardından belirlenen aday sporcular, 20-21 Ağustos tarihlerinde İTK Yelken Spor Kulübü’nün tesislerinden denize açılacak. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılacak seçmeler, denizde gerçekleştirilecek.

‘ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEKLER’

Belediye olarak spor ayrıca eğitim gibi konularda çocukların ayrıca gençlerin her daim yanlarından olduklarını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Narlıdere, denizle iç içe bir kent. Bundan yola çıkarak denize gönül verecek, geleceğin yelken sporcularını yetiştirmek için kollarımızı sıvadık. Projeye başlarken önceliğimizi kız çocuklarımıza verdik. Türkiye Yelken federasyonu ayrıca İTK Yelken Spor Kulübü ile yapmış olduğumuz işbirliği sonucunda ileride ülkemizi temsil edecek, ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecek yelken sporcularımızı yetiştireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu