tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gazipaşa Kültür Merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafınca yapımı tamamlanan Gazipaşa Kültür Merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Gazipaşa Kültür Merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı
24.01.2023 00:34
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafınca yapımı tamamlanan Gazipaşa Kültür Merkezi ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı. Gazipaşa Musiki Derneği’nin verdiği konserde ilçe halkı kültür merkezini hınca hınç doldurdu. Gazipaşalılar, yeni kültür merkezlerini çok beğendi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazipaşa’nın önemli bir eksikliğini gidererek ilçeye yeni bir kültür merkezi kazandırdı. Geçtiğimiz ay CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşen 45 Ayda 80 Proje Toplu Açılış Töreni’yle hizmete giren Gazipaşa Kültür Merkezi, ilk etkinliğine ev sahipliği yaptı.

SALON TIKA BASA DOLDU

Gazipaşa Musiki Derneği, Kültür Merkezi’nde verdiği konserde ilçe halkına müzik ziyafeti çekti. 500 kişilik çok amaçla salonu hınca hınç dolduran ilçe halkı yeni kültür merkezlerini çok beğendi. Gazipaşalılar, ilçenin çok önemli bir ihtiyacına cevap verecek olan kültür merkezini kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

5 BLOKTAN OLUŞUYOR

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek göreayrıca geldiğinde yüzde 17 seviyesinde olan Gazipaşa Kültür Merkezi, Pazarcı Mahallesi’nde 6 bin 700 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edildi. 5 bloktan oluşan kültür merkezi bünyesinde sinema salonu, çok amaçlı salon, prova odaları ayrıca fuayeler, atölyeler. ATASEM, ATABEM ayrıca ilçedeki yurttaşların çocuklarını gönderebileceği bir kreş de kreş yer alıyor.
 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu