tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Gaziler ve şehit yakınları Çankaya’da buluştu

Çankaya Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü ayrıca Haftası dolayısıyla gaziler ayrıca şehit yakınlarına anma yemeği düzenledi. Alper Taşdelen …

Gaziler ve şehit yakınları Çankaya’da buluştu
22.09.2022 12:36
0
A+
A-

Çankaya Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü ayrıca Haftası dolayısıyla gaziler ayrıca şehit yakınlarına anma yemeği düzenledi.

Alper Taşdelen: “Gazilerimiz, şehit yakınları ayrıca şehit aileleri bizim başımızın tacıdır ayrıca böyle olmaya da devam edecektir.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Gaziler Haftası dolayısıyla düzenlediği gecede gaziler ayrıca şehit yakınlarını ağırladı. Belediyenin Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde gerçekleşen gecede gazilerin ayrıca şehit yakınlarının haklarının ödenemeyeceğini belirten Taşdelen, “Gaziler ayrıca şehit yakınları bizim başımızın tacıdır ayrıca böyle olmaya devam edecektir” dedi.

Gaziler ayrıca şehit yakınları ile bir arada olmaktan sonsuz onur ayrıca gurur duyduğunu ifade eden Taşdelen, “Hani haklar ödenmez ya örneğin annenin hakkı ödenmez. Vatan için de yine böyle ödenemeyen haklar vardır. Bayrak, vatan için, özgürce yaşadığımız her an için ödenemeyen haklar. O yüzden gazilerimizin, şehit yakınlarımızın ayrıca şehit ailelerimizin hakları ödenmez. Eğer bugün bir vatanımız varsa bunu şehitlerimize, gazilerimize borçluyuz. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de ‘Gaziler yaşayan anıtlardır’ diyor. Gazilerimizin onur duydukları bir durum daha var o da Atamızın üç imzası vardır, onlardan bir tanesi de Gazi olarak attığı imzadır. Bu ne kadar büyür bir onurdur ki ulu önderin adını taşıyorsunuz, Gazi olan adını sonsuza kadar yaşatıyorsunuz” diye konuştu.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım’ın da katıldığı gecede salonu dolduran gazi ayrıca şehit yakınları Çankaya Belediyesi orkestrasının seslendirdiği türkülere ayrıca marşlara bayraklarla eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu