tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Gaboras İle İmece Arasında İmzalanan İş Birliği Protokolü Geleceğe Yön Verecek

Türkiye genelinde yüzlerce aracısı bulunan ayrıca gayrimenkul ticaretinin uçtan uca alım-satım platformu olarak konumlanan GABORAS, tasarruf …

Gaboras İle İmece Arasında İmzalanan İş Birliği Protokolü Geleceğe Yön Verecek
15.08.2022 14:06
0
A+
A-

Türkiye genelinde yüzlerce aracısı bulunan ayrıca gayrimenkul ticaretinin uçtan uca alım-satım platformu olarak konumlanan GABORAS, tasarruf finansman sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olma başarısını gösteren İMECE Tasarruf Finansman A.Ş. ile iş birliği protokolü imzaladı.

Aracılık sistemi; GABORAS’ın online ticaret platformunda yapılan emlak işlemlerinin, yereldeki süreçlerinin yürütülebilmesi için kurduğu, taşınmaz ticareti yetki belgesine sahip emlak danışmanlarından oluşan bir temsilcilik ağı olarak öne çıkıyor. Aracı olan emlak danışmanları, müşterileriyle yaptıkları yetki sözleşmesi dahilinde GABORAS Platformu’nda, onlar adına ticari işlemlerini yürütebilme yetkisine sahip oluyor. GABORAS’ta portföy paylaşımı, ilan paylaşımı, emlak paylaşımı, online ticaret, mülk yönetimi, raporlama, pazar analizi ayrıca ticaret sigortası gibi birçok fayda ayrıca imkana kavuşan aracılar; bu sayede kendi ticari potansiyellerini geniş çerçevelere ulaştırabiliyor ayrıca profesyonel bir hizmet potansiyeli elde ediyor.

“Bu iş birliğiyle aracı gayrimenkul danışmanlarımızın rolü ayrıca önemi daha da artacak”

GABORAS ayrıca İMECE Tasarruf Finansman A.Ş. ile imzalanan iş birliği protokolü nezdinde GABORAS aracıları, İMECE’nin sağladığı faizsiz, uzun vadeli ayrıca uygun maliyetli konut edinme imkanlarından yararlanarak müşterilerine, özel koşullarla ev sahibi olma avantajı sağlayacak. Ev sahibi olmak isteyenlere finansman desteği sağlanabilecek.

GABORAS Genel Müdürü Dinçer Gökçe, yapılan protokol ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu: “Şu anda Türkiye genelinde hizmet verebilecek potansiyele ulaşan ‘aracılık sistemimiz’ ile yereldeki birçok alıcı ayrıca satıcıya ulaşıyor, uygun koşullarla yatırım yapabilmelerine yön veren imkanlar sunuyoruz. Platformumuzun hızlı, kolay ayrıca güvenilir olması yatırımcılar için büyük kolaylık sağlıyor. Aracılarımız; sahadaki talepleri yerinde görmemize ayrıca koşulları daha elverişli hale getirmemize olanak tanıyor. İMECE Tasarruf Finansman A.Ş. ile yapmış olduğumuz iş birliği sayesinde aracı gayrimenkul danışmanlarımızın rolü ayrıca önemi daha da artacak. Ev sahibi olmak için kendilerine danışan müşterilerine, uygun koşullarla finansman desteği alabilecekleri avantajlar sunacaklar. Bu iş birliğinin hem aracılarımıza hem de yeni ev sahibi olmak isteyen yatırımcılarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

“GELECEK HEDEFLERİNİ GERÇEKLEŞTİRME NOKTASINDA ÖNEMLİ BİR KATMA DEĞER SAĞLAYACAK”

İMECE Yönetim Kurulu Başkan Vekili ayrıca Genel Müdürü Kerim Altıntaş ise “1000 ortaklı güçlü yapımız, üç yıl içinde ev, araç ayrıca iş yeri sahibi yaptığımız binlerce müşterimiz, sektöre getirdiğimiz yenilikçi ayrıca öncü uygulamalarımızla gelecek dönemde de ‘tasarruf finansın yeni merkezi’ olmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin BDDK Lisanlı Tasarruf Finansman Şirketi İMECE olarak, GABORAS ile imzaladığımız iş birliği protokolünün, amaçlarımızı gerçekleştirme noktasında önemli bir katma değer sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex