tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3845
EURO
35,2418
ALTIN
2.324,32
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Full Elektrikli Rolls-Royce Spectre’in İkinci Test Aşaması Devam Ediyor

Rolls-Royce’un ilk full elektrikli aracı olan Spectre için 2,5 milyon km’lik test programın devam ediyor. Güney Fransa’nın Provence ayrıca Cote …

Full Elektrikli Rolls-Royce Spectre’in İkinci Test Aşaması Devam Ediyor
28.07.2022 16:36
0
A+
A-

Rolls-Royce’un ilk full elektrikli aracı olan Spectre için 2,5 milyon km’lik test programın devam ediyor.

Güney Fransa’nın Provence ayrıca Cote D’Azur bölgelerinde 625.000 km’lik test aşamasında, sürüşte yeni standart için emsalsiz işlem hızlarından yararlanıldı.

Üretim için onaylanan tescilli akıllı süspansiyon sistemi, pil paketinin yapıya entegre edilmesiyle sağlanan sağlamlıkta 30 artış ile Spectre test sürüşlerinin yaklaşık 40 tamamlandı.

0,25’lik yeni sürtünme katsayısı, Spectre’ı şimdiye kadarki en aerodinamik Rolls-Royce yapıyor.

Otomobil, tamamen elektrikli bir aktarma organını, markanın Architecture of Luxury platformuna entegre etmenin olağanüstü potansiyelini ortaya çıkarıyor.

Spectre, en son yazılım ayrıca donanım geliştirmelerinin mümkün kıldığı, sürücü girdilerine ayrıca yol koşullarına kesin olarak tanımlanmış yanıtlarla sistem orkestrasını koordine ederken, Rolls-Royce deneyimini en yüksek çözünürlükte sunuyor.

İçten yanmalı motora bağlı herhangi bir kısıtlama olmaksızın, akülü elektrikli araç, markanın 118 yıllık yılında Rolls-Royce deneyiminin en saf ifadesini sunmaya hazırlanıyor.

Bu son test aşaması, parlak, cesur, tamamen elektrikli bir geleceğe doğru ilerlerken Rolls-Royce için sembolik bir değişimi destekleyen bir dizi gelişmiş teknolojiyi kanıtlıyor.

Spectre’nin alüminyum mimarisi, sağlamlığı sağlayan çelik bölümlerle güçlendirildi. Bu, şimdiye kadarki tasarlananRolls-Roycearaçlarının en büyük gövde yapısı olarak karşımıza çıkıyor.

Tek parça yan panelin uzunluğu yaklaşık dört metredir. Aynı şekilde yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki direksiz araç kapıları da Rolls-Royce tarihinin en uzun kapıları olma özelliğini taşıyor.

Otomobilin mevcut tüm Rolls-Royce motorlu araçlarda 30’luk bir iyileştirmeyi temsil eden sağlamlığı, pilin kendisinin son derece sağlam yapısının Spectre’ın alüminyum uzay çerçeayrıca mimarisine entegre edilmesiyle de elde edildiği belirtiliyor.

ROLLS-ROYCE Spectre: YENİ BİR AERODİNAMİK STANDART

Miramas’ta zorlu rüzgar tüneli testi, dijital modelleme ayrıca sürekli yüksek hız testinin ardından Spectre’ın sürtünme katsayısı (cd) 0.25 olarak onaylandı.

Bu, yalnızca Rolls-Royce bağlamında bir rekoru temsil etmekle kalmıyor, aynı zamanda lüks sektöründe eşi görülmemiş bir durum olarak ortaya çıkıyor.

Torsten Müller-Ötvös, CEO, Rolls-Royce Motor Cars ;

Spectre’ın ilk müşteri teslimatları 2023’ün dördüncü çeyreğinde başlayacağı bilgisini verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu