tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3654
EURO
34,9610
ALTIN
2.325,42
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Fujifilm instax mini Link 2 SE, Splatoon™ 3 ve Diğer Benzersiz Özellikleriyle satışa sunuldu

Fujifilm, şipşak fotoğrafçılığı ayrıca akıllı telefon baskılarını seven kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor.

Fujifilm instax mini Link 2 SE, Splatoon™ 3 ve Diğer Benzersiz Özellikleriyle satışa sunuldu
21.01.2023 00:39
0
A+
A-

Fujifilm, şipşak fotoğrafçılığı ayrıca akıllı telefon baskılarını seven kullanıcılarını memnun etmeye devam ediyor. Şimdi de oyuncuların oyun deneyimlerini başkalarıyla paylaşmalarına olanak tanıyan instax mini Link 2 Special Edition akıllı telefon yazıcısını, eklenen Splatoon 3 karakterleri ayrıca çeşitli benzersiz özelliklerle birlikte satışa sunuyor. 

Fujifilm & Nintendo, instax mini Link 2’nin yeni versiyonuyla Nintendo Switch sisteminin ekran görüntüsü alma özelliği kullanılarak, çekilen fotoğraflara oyun template’leri doğrultusunda çerçeayrıca ayrıca çıkartmalar eklenmesine olanak tanıyor. Bu fotoğraflar daha sonra akıllı telefonlara aktarılarak, instax mini Link serisi akıllı telefon yazıcıları ile basılı şipşak fotoğraflara dönüştürülebiliyor. Nintendo Switch oyun ekranındaki karekodun taranmasıyla fotoğraflar, Animal Crossing™: New Horizons, Super Mario™, New Pokémon Snap™ ayrıca son olarak eklenen Splatoon 3’ün de aralarında yer aldığı Nintendo Switch oyunlarındaki karakterlerden ilham alınarak tasarlanmış çeşitli çerçeayrıca ayrıca çıkartmalar ile basılabiliyor.

INSTAX mini Link 2 SE’nin şipşak fotoğrafçılığı ayrıca akıllı telefon baskılarını seven kullanıcılar düşünülerek tasarlandığını söyleyen Fujifilm Europe Görüntüleme Çözümleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Shin Udono, piyasaya sürülen cihazın yeni özellikleriyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Popüler bir oyun olan Splatoon 3’ün instax mini Link serisi akıllı telefon yazıcılarıyla uyumlu Nintendo Switch oyunları arasına katılması çok önemli bir gelişme. INSTAXAiR uygulamasının oyunculara, instax fotoğraf baskılarına yansıtılabilecek karakter temalı efektler ayrıca özel çerçeveler kullanma olanağı tanıyan yeni özelliği, kullanıcılar tarafınca çok sevilecek. Bu ürünümüzle, tüketicilere beklediklerinden de fazlasını sunarak ayrıca onları memnun ederek, inovasyon faaliyetlerimize devam etmeyi ayrıca oyunsever kitlelerin artışıyla paralel olarak kendimizi de geliştirmeyi hedefliyoruz.”

Güncellenen uygulama, gelişmiş INSTAXAiR™ özellikleri 

Güncellenen uygulamada yer alan INSTAXAiR özelliği, instax mini Link 2 yazıcı kullanıcılarının akıllı telefonlarındaki fotoğraflara, Splatoon 3 karakterlerinin de aralarında yer aldığı çeşitli grafiklerin yanı sıra baloncuk, yaprak, neon, sprey boya veya sim gibi diğer standart INSTAXAiR efektlerini eklemesine olanak tanıyor. Kullanıcılar bu özelliği kullanmak için yazıcının üstünde bulunan özellik düğmesine basıp yan kısmındaki LED ışığını kullanarak havada çizim yapması gerekiyor. Bu çizimler daha sonra uygulamanın önizleme kısmında görüntülenebiliyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar baskı alınabiliyor, çizimin bir videosunu dahi kaydedip bu anları yazdırabiliyor ya da QR kodları ile paylaşabiliyorlar. QR kodunu akıllı telefon ile tarayarak bu videoları görüntülemek, indirmek veya sosyal medyada paylaşmak da mümkün.

INSTAX mini Link 2‘nin yeni rengi: Clay White

Fujifilm, instax mini Link 2 akıllı telefon yazıcısının yeni “Clay White Özel Serisi” renk kombinasyonunu piyasaya sürüyor. Ağırlıklı olarak Clay White renginin kullanıldığı ürünlerde şık ayrıca güncellenmiş bir görünüm elde edilmesi için ön yüzdeki güç düğmesinde ayrıca film çıkarma yuvasının çevresinde antrasit tonlarına yer verildi. INSTAX mini Link 2 Clay White Özel Serisi ayrıca Splatoon 3 karakterlerinden ilham alınarak tasarlanmış silikon kılıftan oluşan ürün paketleri de satışa sunulacak. Ürünün 2023 Ocak ayının ortalarında mağazalarda, 2.849,00 TL perakende satış fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor. instax mini Link 2 Clay White Özel Serisi ile Splatoon 3 temalı silikon kılıftan oluşan ürün paketi ise 3.099,00 TL perakende satış fiyatıyla satışa sunulacak. instax ürünleri hakkında detaylı bilgilendirme almak için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu