tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Foça Kaymakamı TÜRKÖZ, depremzedeleri sık sık ziyaret ediyor.

Foçaya getirilen bir grup depremzedeler Yeni Foça Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ayrıca Akşam Sanat Okuluna yerleştirildi.

Foça Kaymakamı TÜRKÖZ, depremzedeleri sık sık ziyaret ediyor.
27.02.2023 21:25
0
A+
A-

Foçaya  getirilen bir grup depremzedeler Yeni Foça Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ayrıca Akşam Sanat Okuluna yerleştirildi.

Foça Kaymakamı  Mehmet TÜRKÖZ, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Yeni Foça Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ayrıca Akşam Sanat Okuluna yerleştirilen  depremzedeleri  ziyaret etti.Çocukları sevdi onlara kitaplar hediye etti.

Kaymakam TÜRKÖZ, beraberinde İlçe Jandarma Komutanı J.Bnb Hakan ARIKAN, İlçe Emniyet Müdürü Ergül ÇETİN, Yenifoça Karakol Komutanı J.Kd.Bçvş Bayram ŞEKER, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel AKAR, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet ÖZDEMİR, Sosyal Yardımlaşma ayrıca Dayanışma Vakıf Müdürü İclal BONNEVAL KOÇDAR ile ziyaret ettiği ailelere “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Onların sorunlarını dinledi.

 Kaymakamı TÜRKÖZ, “Bu yaraları hep birlikte saracağız. Devlet tüm imkanları ayrıca kurumlarıyla her vakit sizin yananınızda, kapılarımız sonuna kadar sizlere açık” dedi.

Depremzedeler yaptığı konuşmada  “Bizim çok güzel bir memleketimiz vardı yerle bir oldu. Çok şükür hayattayız çocuklarımızla birlikte ama sevdiğimiz insanları, kaybettik.

Allah razı olsun. O kadar iyi kalpli insanlar ki bizlere kapılarını açtılar, sıcak çorbalarını içiyoruz. Evimiz, iş yerimiz yıkıldı, her şey yerle bir oldu hiçbir şeyimiz kalmadı.”

Depremzede Ayşe Ünal  Hülagu, deprem anında yaşadığı korku dolu anları anlattı. Çok büyük acılar yaşadıklarını söyleyen Ünal, “Bu deprem yüzbu yılın en şiddetli depremiydi. Kabus gibiydi, anlatılmaz yaşanır denilen bir olaydı bizim için. O anı, o geceyi hiç unutamıyorum. Depremin sesi hala kulağımda. O anda evlerin yıkılması, insanların korkuyla binalardan kendilerini dışarı atması, yardım çığlıkları hepsi gözümüzün önünde. Bizim de oturduğumuz yerde hasar oluştu, son anda dışarı çıkarak canımızı kurtardık. dediler

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu