tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FİLE, Enerji İhtiyacını Ankara Deposuna Kurduğu 8 Bine Yakın Güneş Paneli ile Karşılayacak

Yüksek standartlarda ürettiği gıda, kişisel bakım ayrıca ev temizliği ürünlerini tüketicisiyle buluşturan FİLE, daha temiz ayrıca sürdürülebilir bir dünya için Ankara’daki deposunun çatısına 7756 adet güneş paneli kurdu.

FİLE, Enerji İhtiyacını Ankara Deposuna Kurduğu 8 Bine Yakın Güneş Paneli ile Karşılayacak
30.11.2022 00:39
0
A+
A-

Yüksek standartlarda ürettiği gıda, kişisel bakım ayrıca ev temizliği ürünlerini tüketicisiyle buluşturan FİLE, daha temiz ayrıca sürdürülebilir bir dünya için Ankara’daki deposunun çatısına 7756 adet güneş paneli kurdu. Marka, hem Ankara deposunun hem de Ankara’daki mağazalarının elektrik tüketimlerinin tamamını bu santralde üretilen temiz enerji ile karşılamayı hedefliyor.

Süpermarket ihtiyaçlarını yüksek standartlarda, konforlu ayrıca sade bir ortamda, sürekli uygun fiyat politikasıyla tüketicilerle buluşturan FİLE; üretim, tedarik ayrıca satış süreçlerini daha sürdürülebilir hale getirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. FİLE, temiz enerji alanında önemli bir adım atarak Ankara’daki deposunda Güneş Enerji Sistemleri (GES) Projesine imza attı.

Üretilen Temiz Enerji ile Ortalama 1.700 Hanenin Bir Yıllık Enerji Tüketimine Denk Gelen Enerji Üretilecek

Karbon salınımını azaltıp temiz enerjiyi desteklemeyi hedefleyen FİLE, gerçekleştirdiği GES Projesi ile Ankara’da bulunan ayrıca 16.858 m2’lik bir alan üzerine kurulan deposunun çatısına 7.756 adet güneş enerji paneli kurdu. Hiçbir araziye zarar vermeden kurulan güneş panelleri sayesinde karbon salınımı 2.950 ton azaltılacak. Bu oran, 37.000 ağacın kazanımına denk geliyor. Üretilen temiz enerji ile ortalama 1.700 hanenin bir yıllık enerji tüketimine denk gelen 4.758.000 kWh miktarda elektrik enerjisi elde edilecek.

Ankara’daki Depo ayrıca Mağazalarının Elektrik İhtiyacı Temiz Enerjiyle Karşılanacak

Ankara’daki deponun ayrıca il sınırları içerisinde yer alan FİLE mağazalarının elektrik tüketimlerinin tamamının Ocak 2023’ten itibaren kurulan panellerin ürettiği temiz enerji ile karşılanması hedefleniyor. Depo üzerinde kurulan paneller ile 3.528 KWp güç ile FİLE, hem temiz enerji üreterek dünyaya fayda sağlayacak hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacak.

Gelecek nesiller için temiz enerjinin desteklenmesi gerektiğine vurgu yapan FİLE İcra Kurulu Başkanı Haluk Dortluoğlu “FİLE olarak mağazalarımızda ayrıca tüm süreçlerimizde daha çevreci bir yaklaşım benimsemek adına sürekli adımlar atıyoruz. Çevreci yaklaşımlarımızı; mağazalarımızdaki karton poşet uygulamamız, Konuşan Plastik Poşetler gibi projelerimizle müşterilerimizle de paylaşmaya çalışıyoruz. İklim krizinin tüm dünyanın gündeminde olduğu ayrıca karbon salınımını azaltmak için ülkelerin ayrıca kurumların sorumluluk üstlenmesi gerektiği bir dönemde, FİLE olarak gerçekleştirdiğimiz GES Projesi ile karbon salınımını yılda 2.950 ton azaltmış olduk. Hem doğada yarattığımız fayda hem de ülkemizin karbon salınımına yaptığımız olumlu katkıdan dolayı çok mutluyuz. FİLE olarak sürdürülebilir ayrıca çevreci projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu