tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3393
EURO
35,1244
ALTIN
2.238,69
BIST
8.773,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
10°C
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
11°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
11°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Az Bulutlu
13°C

Fastener Expo Eurasia Fuarı, 2023’te Tüyap çatısı altında sektörü buluşturacak

Reed Tüyap Fuarcılık ayrıca Bağlantı Elemanları Sanayicileri ayrıca İş İnsanları Derneği (BESİAD) arasında Fastener Expo Eurasia Fuarı için bugün …

Fastener Expo Eurasia Fuarı, 2023’te Tüyap çatısı altında sektörü buluşturacak
22.09.2022 12:06
0
A+
A-

Reed Tüyap Fuarcılık ayrıca Bağlantı Elemanları Sanayicileri ayrıca İş İnsanları Derneği (BESİAD) arasında Fastener Expo Eurasia Fuarı için bugün iş birliği protokolü imzalandı.

Reed Tüyap Fuarcılık ayrıca BESİAD, Fastener Expo Eurasia’yı Tüyap’ta düzenlemek için düğmeye bastı. Bugün taraflar arasında imzalanan protokol ile birlikte Fastener Expo Eurasia, 24-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar ayrıca Kongre Merkezi’nde Avrasya Hırdavat Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek. Birbirini tamamlayan bu iki kilit sektörün temsilcileri, küresel çapta ticaret için bir araya gelecek.

Fastener Expo ise bağlantı elemanları üreticileri, toptancıları ayrıca distribütörleri ile kullanıcılarının yanı sıra bağlantı elemanı üretim ekipmanı ayrıca malzemeleri özelinde uzmanlaşmış şirketleri aynı çatı altında bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Uluslararası fuarcılık deneyimi sektöre ivme kazandıracak

Bugün düzenlenen imza töreninde yapılan iş birliğinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Reed Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu, “Fastener Expo Eurasia’yı önümüzdeki yıl BESİAD ile Tüyap çatısı altında düzenleyecek olmaktan ötürü çok heyecanlıyız. Avrasya Hırdavat Fuarı ile eş zamanlı düzenleyeceğimiz fuar kapsamında paydaşımız BESİAD ile sektör açısından çok önemli sonuçlara imza atacağımıza inanıyoruz. Reed Tüyap olarak sahip olduğumuz küresel ağımız ayrıca BESİAD’ın sektörel gücü ile Fastener Expo’da yer alacak katılımcılarımıza ayrıca ziyaretçilerimize benzersiz bir fuar deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda iş birliği yaptığımız BESİAD’a teşekkür ediyor, fuarımızın şimdiden sektör için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Fastaner Expo Eurasia İhracat bağlantılarının kurulmasına önemli katkı sağlayacak

İmza töreninde sektörün her geçen yıl büyüdüğünün altını çizen BESİAD Bağlantı Elemanları Sanayici ayrıca İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa N. Tecdelioğlu ise ‘’Bugün burada çok önemli bir iş birliğine imza attık. Reed Tüyap’la imzaladığımız bu protokol sayesinde bağlantı elemanları sektörümüzün 2023 tarihinde Avrupa’da liderlik, dünyada ise ilk sekizdeki yerini korumasına ayrıca ticaret hacmini arttırmasında Fastener Expo Eurasia Fuarı büyük katkı sağlayacak. BESİAD ayrıca Reed Tüyap olarak güç birliğimizin sektörün ihracat bağlantılarının da önemli bir kısmının fuarda kurulacağını öngörüyoruz. Tüm dünyada özellikle Bağlantı Elemanları sektörü için ülkemizin fırsat ülke olacağı öngörümüzün, fuarla birlikte daha güçlü bir şekilde ifade edileceği kesindir. Sektörümüzde faaliyet gösteren firmalarımızın fuarda şimdiden yerini almasını diliyor, fuarımızın başarıyla geçmesi için çalışmalarımıza başladığımızın müjdesinin vermek istiyorum’’ açıklamasında bulundu.

Dünyada ilk 8, Avrupa’da ilk 3’te

Bağlantı elemanları sektörü ihracat ayrıca büyüme hedeflerini her sene gerçekleştirerek ülkemiz sanayisine katkı sunmaya ayrıca hedeflerini yükseltmeye devam etmektedir. Ülkemizdeki bağlantı elemanları endüstrisi, son 10 yıl içerisinde her sene çift haneli rakamlarla büyüme hızını koruyarak 850 milyon dolarlık pazar büyüklüğünden günümüzde 2,5 milyar dolarlık pazar büyüklüğüne ulaşmıştır.

2020 tarihinde pandemi koşulları altında 420 milyon USD ihracat gerçekleştirirken, 2021 tarihinde 47 artış ile 620 milyon USD ihracat yapmıştır. 2022 tarihinde ise 750 milyon USD ihracat hedefi olan bağlantı elemanları endüstrisi bu artışlar, güçlü yapabilirlik ayrıca imalat kapasitesi ile dünyada ilk sekiz içerisinde, Avrupa’da ise ilk üç içerisinde yer almaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu