tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3835
EURO
35,0525
ALTIN
2.326,19
BIST
9.098,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EY yenilikçi çözümü Nexus ile finansal hizmetler sektöründe yeni bir dönem başlatıyor

Uluslararası danışmanlık, denetim ayrıca vergi şirketi EY (Ernst & Young), finansal hizmetler sektörü genelinde ayrıca hızlı sonuçlar sağlamak …

EY yenilikçi çözümü Nexus ile finansal hizmetler sektöründe yeni bir dönem başlatıyor
23.11.2022 00:10
0
A+
A-

Uluslararası danışmanlık, denetim ayrıca vergi şirketi EY (Ernst & Young), finansal hizmetler sektörü genelinde ayrıca hızlı sonuçlar sağlamak üzere tasarlanan ayrıca optimize edilen bulut tabanlı iş dönüşüm platformu olan EY Nexus’u duyurdu.

Uluslararası danışmanlık, denetim ayrıca vergi şirketi EY (Ernst & Young), son üç yılda teknolojiye, stratejiye ayrıca insana yaptığı 10 milyar ABD doları tutarındaki yatırımların bir parçası olarak hayata geçirdiği finansal hizmetler sektörüne yönelik çözümü EY Nexus’u duyurdu. Finansal hizmetler sektörü genelinde hızlı sonuçlar sağlamak üzere tasarlanan ayrıca optimize edilen bulut tabanlı iş dönüşüm platformu olan EY Nexus, gücünü, 60 bin EY teknoloji uzmanının bilgilendirme ayrıca tecrübesinin yanı sıra uzun yıllara dayanan sektörler arası deneyiminden alıyor. EY’ın finansal hizmetler sektörüne yönelik çözümü EY Nexus, sektörün gelişen ihtiyaçlarını karşılamak için hızlı dağıtım özelliklerine ayrıca güçlü bir teknik mimariye sahip. EY, ve EY Nexus ile teknoloji ekosistemini daha da güçlendiriyor.

EY Nexus, dünya genelinde sekiz bölgesel teknoloji merkeziyle, 60’tan fazla ürün ayrıca 55 sektör birliğiyle 180 ülkeye hizmet veren olgun bir ekosistemin parçası durumunda. EY Nexus’un pazara sunulması, bankaların, sigorta şirketlerinin ayrıca varlık yöneticilerinin büyüme odaklı faaliyetlerinin ayrıca sağlayıcıdan bağımsız hizmetleri kullanarak hızlı sonuçlar elde etmelerinin de yolunu açıyor.

EY organizasyonu genelinde finansal hizmetler sektörüne ilişkin kapsamlı bilgilendirme birikimi ayrıca teknoloji yetkinlikleriyle desteklenen EY Nexus, halihazırda altı ülkede 40’tan fazla finansal hizmet şirketine destek sağlıyor.

EY Nexus: Sıkı düzenlemelere tabi sektörler için tasarlandı

EY Nexus, bölgesel teknoloji merkezlerine ek olarak, yüksek düzeyde düzenlemelere tabi olan sektörler için 14 küresel teslimat merkezi ayrıca beş bulut inovasyon laboratuvarı tarafınca destekleniyor. Finansal hizmetler alanındaki oyuncular için modüler ayrıca ölçeklenebilir çözümler geliştirmede mevzu bahis iki kritik bileşen büyük önem taşıyor.

Verinin analizi ayrıca etkinleştirilmesi, külfetli teknoloji kümeleri, çoklu uygulamalar, çeşitli ihtiyaçlar ayrıca sermayeye kısıtlı erişimi olan kuruluşlar için ciddi bir zorluk.

“EY Nexus, sektörün her alanına uyum sağlayabilen bir çözüm. Üstelik bunu, mevcut operasyon modelini bozmadan sorunsuz bir entegrasyon sağlayarak gerçekleştirebiliyor. Sunduğu özelliklerle devrim niteliğinde bir başarı olarak tanımlayabileceğimiz EY Nexus, aynı zamanda önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.” diyen EY Türkiye Finansal Hizmetler Sektör Lideri Levent Atakan konuyla ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“Modern mimariye sahip ayrıca mikro hizmetlerden yararlanan sistem ayrıca uygulamalara yönelik talep günümüzde giderek artıyor. Öte yandan şirketler tarafınca kullanılmakta olan eski ayrıca hantal sistemler, artan düzenleyici baskıları ayrıca hızla değişen müşteri beklentileri; ürün geliştirme, yenilik, karar verme ayrıca iddialı yeni hizmetlerin de aralarında olduğu süreçleri yavaşlatıyor.”

“FinTech ayrıca Insurtech şirketlerinin getirdiği radikal yenilikler, finans alanındaki yerleşik oyuncular için birincil tehdit değil. Asıl risk, veri kaynağını etkin biçimde kullanan hizmet sağlayıcılar tarafınca geliyor. Verileri gerçek zamanlı olarak kullanan ayrıca ellerindeki binlerce veri noktasının barındırdığı potansiyeli anlayan oyuncular, pazarda ciddi bir fırsat ayrıca rekabet avantajı yakalıyor.”

“Finansal hizmetler sektöründeki kuruluşlar, çeşitli stratejik önceliklerle başa çıkmak için çaba harcıyor. Bu öncelikler arasında ‘Net Sıfır’ hedeflerine yönelik aksiyonlar, özellikle pandemi sonrası artan müşteri beklentileri, pazara yeni giren oyuncular karşısında alınan hamleler ayrıca gelişen teknolojiye uyum sağlama olarak sıralanabilir. Günümüzün hızla değişen ortamında müşterinin acil ihtiyaçlarına cevap vermek tek başına yeterli değil. Kurumlar ‘tekrar etmeye ayrıca denemeye’, müşterilerini çok yakından tanımaya hazır olmalı ayrıca sektörlerini etkileyen köklü yenilikleri doğru bir şekilde kavramalıdır. Müşterilerin ayrıca teknoloji tutkunu yeni nesil yeteneklerin, hayatlarına sorunsuz bir şekilde entegre olacak sorunsuz deneyimler talep ettiği bir ortamda her hareketi öngörüp sezgisel olabilmek çok önemli.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu