tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Excalibur Oyun Endüstrisini Şekillendiren 9 Farklı Oyuncu Profilini Açıkladı

Milyar dolarlık bir endüstriyi oluşturan oyuncular, karakterleri ile oyun ayrıca donanım üreticilerine yön veriyor. Kimileri oynamak istedikleri …

Excalibur Oyun Endüstrisini Şekillendiren 9 Farklı Oyuncu Profilini Açıkladı
28.07.2022 11:51
0
A+
A-

Milyar dolarlık bir endüstriyi oluşturan oyuncular, karakterleri ile oyun ayrıca donanım üreticilerine yön veriyor. Kimileri oynamak istedikleri oyunlarla kimileri de satın alma tutumlarıyla oyun endüstrisini şekillendiriyor. Oyun başından kalkmayanları irdeleyen Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın güç ayrıca performans bilgisayarı Excalibur, 9 oyuncu personasının oyun endüstrisini nasıl şekillendirdiğine ışık tutuyor.

Oyunlar günümüzün en büyük eğlence kaynaklarından biri haline geldi. Gittikçe çeşitlenen oyunlar beraberinde de yeni teknolojiyi ayrıca kitleleri getiriyor. Oynamak istedikleri oyundan kullanım sıklığına ya da satın alma tutumuna kadar değişkenlik gösteren oyunseverler hem oyun hem de bilgisayar üreticilerine yön veriyor. Oyun endüstrisini ayrıca oyuncuları anlamanın klasik ayrıca temel ayrıştırmalar üzerinden gidemediğine göze çarpan güç ayrıca performans bilgisayarı Casper Excalibur, oyun pazarının değişen etkileşimini yansıtan ayrıca oyun meraklılarını oynamaya, görüntülemeye, sahip olmaya ayrıca sosyal davranışa dayalı olarak segmentlere ayıran 9 farklı oyuncu profiline dikkat çekiyor.

1. Üst Düzey Oyuncu: Oyun endüstrisinin her alanında bulunan ayrıca oyunları yaşayarak oynayan üst düzey oyuncular, oyun kültürünün eski ayrıca yeni tüm unsurlarına sahipler.

2. Çok Yönlü ayrıca Meraklı Oyuncu: Üst düzey oyuncu profilinin bir altında bulunan bu oyuncu profili, oyunla ilgili tüm unsurlara hevesli konumda.

3. Vakit Öldüren Oyuncu: Boş zamanları olduğunda veya sosyal etkinliklerde daha rahat bir şekilde oyun oynayan profili kapsıyor.

4. Pazarlıkçı Oyuncu: Yüksek kaliteli oyunlar oynamayı seven ancak tercihen oynaması ücretsiz veya indirimli olan oyunları oynayan bu kitle, yalnızca gerektiğinde donanım satın alıyor.

5. Topluluk Oyuncusu: Topluluk tartışmalarından asla çekinmeyen ayrıca sadece oyun oynamanın yanı sıra oyunla ilgili podcast’lerin, forumların, haberlerin ayrıca videoların da takibini yapan profili oluşturuyor.

6. Donanım Meraklısı Oyuncu: Her vakit optimize edilmiş bir oyun deneyimi arayan donanım meraklılarını ihtiva eden bu oyuncu profili, ve en son donanım trendlerini ayrıca haberlerini de hevesle takip ediyor.

7. Abur Cubur Oyuncusu: Kendileri az oynamasına rağmen başkalarının oyun oynamasını izlemekten zevk alan, daha amatör yaklaşan ayrıca abur cubur tüketmeyi seven oyuncu kitlesini tanımlıyor.

8. Arka Koltuk Oyuncusu: Eskiden çok oyun oynayan ancak artık yalnızca oyun içeriğini görüntüleyerek tutkularını tekrardan canlandırmayı tercih edenlerden oluşuyor.

9. Eski Oyuncu: Eskiden çok oyun oynayan ancak o zamandan beri başka ilgi alanlarına veya önceliklere geçen kitleyi kapsıyor.

Her Tür Oyuncunun İhtiyaçlarına Uygun

Özellikle yeterli performansı sergilemeyen bilgisayarla oyun oynamaktan muzdarip olan oyun tutkunlarının imdadına, oyun deneyimini artıracak ürün ayrıca aksesuarlarını sunan Casper Excalibur yetişiyor. Excalibur, oyunseverlerin ihtiyaçlarını oyuncu laptop ayrıca masaüstü bilgisayarlarıyla karşılıyor. Özellikle kazanmak için oynayanlara, Intel’in 12. Nesil işlemcileri ayrıca en yeni RTX ayrıca GTX serisi NVIDIA ekran kartları ile donatılan oyun bilgisayarlarını sunan Casper Excalibur, rakiplerin görmediğini gösteren, zengin renkler ayrıca daha net detayları barındıran oyuncu monitörlerini de eksik etmiyor. Ve oyun keyfini başka boyutlara taşıyan yeni aksesuarlarıyla Excalibur, hız, tarz ayrıca performansı oyunseverlere RGB’li oyuncu klavye, oyuncu kulaklık ayrıca oyuncu mouse ile de sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu