tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Evden Çalışanların En Çok Kullandığı En Verimli 10 Mobil Uygulama

Evden Çalışanların En Çok Kullandığı En Verimli 10 Mobil Uygulama
19.07.2022 16:39
0
A+
A-

Verimli mobil uygulamalar: Günümüzün trendi haline gelen evden çalışma yollarını hepimiz merak ediyoruz. Nasıl oluyor da evden para kazanabiliyorlar. Hepimizin hayalini kurduğu ama bir türlü nasıl olduğunu bilemediğimiz is yöntemi. Sabah erken kalkıp işe gitmek sendromu yok. Sabah trafiğe takıldım işe geç kaldım sorunları yok.

Ne giymeliyim problemleri olmadan. Ev ortamında çalışarak para kazanmak. Günümüz teknolojinin gelişmesiyle artık mümkün hâle geldi. Bunun için biraz ofis programlarını bilmek ve internet ile telefonun android olması yeterli olacaktır. Evden çalışanlar için olmazsa olmaz mobil iş uygulamaları listesi hazırladık.

Verimli Mobil Uygulamalar

1. Skype

İş dünyasının olmazsa olmazı olan skype, internet üzerinden hem iletişim hem de görüntülü görüşme sağlayan bir uygulamadır. Pc yada telefonlarda kullanılabilir. Skype kullandığınız zaman mobil uygulamanın kolaylığını, islerinizin kolayca hallolduğuna inanamayacaksınız.

2. Google Hangouts

Google arama motorunun 2013 yılında Google kullanıcıları ile buluşturmuştur. Görüntülü arama ve anında mesajlaşma platformudur. Görüntülü aramalarınızda ve mesajlaşmalarda kesinlikle çok işinize yarayacak.

3. Google Drive

Depolama alanı sorununu çözerek size depolama alanı sunan bir programdır. Google’ın dosya düzenleme ve depolamayı bulut ortamında yapan bir uygulamadır. Google Drive kullanmak için g-mailiniz olması gerekir.

4. Trello

İşlerinizin organize edilmesini sağlayarak, yapılması gereken işler bitene kadar ekranda görünüyor. Size de kolayca işlerinizi takip etmek düşüyor. Sizin yerinize işlerinizi plan ve organize edecek harika bir uygulamadır.

5. Zoom

Özellikle Pandemi döneminde gündeme damgasını vuran bir uygulamadır. Zoom uygulaması ile uzaktan toplantılar, konferanslar düzenlenir. Okul öğrencileri ve öğretmenleri buluşturarak ders takibi buradan yapabilirler. Zoom uygulaması uzun bir müddet daha hayatımızı kolaylaştırmaya devam edecek gibi duruyor. Özellikle Pandemi dönemini hesaba katarsak  öyle olacak.

6. Camscanner

Resmini çektiğiniz belgenin otomatik olarak programlaması ile size istediğiniz dosyaya dönüştürür. Hızlıca baskıya uygun hale getirme özelliğiyle mükemmel bir uygulamadır. Baskı tekniklerinin mobil uygulamada birleşmiş olması gerçekten muhteşem.

7. Slack

Ekiple çalışmalar için tasarlanmış bir mobil uygulamadır. Bulut tabanlı bir ekip erişim uygulamasıdır. Ekip içerisinde yapılması gereken tüm isleri bu uygulama ile yapabilir ve istediğiniz kişiye isinizi atayabilirsiniz. Ekip için tasarlanmış bu harika uygulama işinize çok yarayacak.

8. Word

İstediğiniz yazılarınızı makalelerinizi, içerik yazılarını Word dosyasında yazabilirsiniz. Yazma işleminiz bittikten sonra ister doc. isterseniz pdf dosya haline getirebilirsiniz. Her açıdan çok işinize yarayacak bir uygulamadır.

9. Exel

Excel uygulaması ile istediğiniz tabloları düzenleyerek planlarınızı yapabilirsiniz. Düzenlemesini yapmak istediğiniz işlemlerinizi tablo haline getirebilirsiniz. Excel uygulaması hayatınızda her alanda uygulayabilir ve işlerinizi kolayca tablo haline getirebilirsiniz.

10. Zenkit

Evinizde home ofis olarak çalıştığınız şu dönemlerde projelerinizi online ortamda yapabileceğiniz harika bir uygulamadır. Düşüncelerinizi ,fikirlerinizi ve içerik yazılarınızı toplayabileceğimiz bir uygulamadır. Projelerinizi yönetebileceğiz online uygulama olarak yerini alıyor.

11. Evernote

Fotoğraflarınız, yazılarınız, ses dosyaları ve notlarınızı online ortamda tutmanızı sağlayan bir depo uygulama alanıdır. Online depo olarak kullanabileceğiniz bu uygulamadan çok hoşlanacaksınız. Telefonlarınız rahat nefes alacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu