tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3135
EURO
35,1078
ALTIN
2.280,24
BIST
8.939,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Evde bakım hizmetinin kapsamı genişledi

İzmir Büyükşehir Belediyesi diş hizmetini hastaların ayağına getirdi 30 ilçede yurttaşlara evde bakım hizmeti veren İzmir Büyükşehir …

Evde bakım hizmetinin kapsamı genişledi
30.09.2022 12:51
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi diş hizmetini hastaların ayağına getirdi

30 ilçede yurttaşlara evde bakım hizmeti veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet yelpazesine ağız ayrıca diş sağlığını da ekledi. Artık İzmirli yurttaşlar diş temizliğinden dolguya kadar pek çok tedaviye evlerinden ulaşabiliyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda engelli, yatalak hasta, kronik hasta ayrıca yaşlılar için evde bakım hizmetini 30 ilçeye yayan İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, projenin kapsamını genişletti. Artık projeden faydalanan hastaların evlerinde diş tedavisi olması mümkün.

Evde gerekli tüm önlemleri alıyoruz

İzmir Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Birimi Diş Hekimi Eda Karakoç, “Diş hizmetlerine yeni başladık. Mobil diş ünitemiz var ayrıca bu sayede hastalarımızın dişini çekebiliyor, röntgen alıyor, dolgu yapıyor ayrıca diş taşı temizliği hizmeti verebiliyoruz. Evde bu hizmeti almak isteyen ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Evde gerekli tüm önlemleri alabiliyoruz. Ünitemizin içerisinde dolgu yaparken, çürüğü temizlerken kullandığımız gereçler var. Diş hekimleri açısından en önemli şeylerin başında film almak gelir çünkü dişlerin altını görmeden işleme başlamayız ayrıca artık diş röntgeni çekebiliyoruz” dedi.

Evde röntgen bile çekti çok şaşırdık

63 yaşındaki Güzin Kocatur, Eşrefpaşa Hastanesi’nin evde bakım hizmetinden daha önce yararlandığını dile getirerek, “Pandemiden sonra dışarıya çıkamadık. Eşim evde yatalak ben de ona bakmak zorundayım. Sağ olsun Eşrefpaşa Hastanesi uzman doktorları evde hem eşimin hem de benim tahlillerimi yapıyor. Ben ayrıca eşim diş hekimine gidemedik böyle bir hizmetin de olduğunu duyunca hemen hastaneyi arayıp randevu aldık. Diş doktorumuz geldi ayrıca çok ilgilendi. Evde röntgen bile çekti; çok şaşırdık. Eşimin kanal tedavisine başlandı. Benim de diş temizliğim yapıldı. Bu hizmetleri almak biz yaşlılar açısından son derece önemli” diye konuştu.

Çağrı Hattı 293 80 20

Evde Bakım Ekibi doktor, hemşire, acil tıp teknisyeni, sosyal hizmetler uzmanı, psikolog, diyetisyen, diş hekimi ayrıca fizyoterapistten oluşuyor. Evde bakım hizmeti için detaylı bilgilendirme 293 80 20 numaralı telefondan alınabiliyor. Kemalpaşa Evde Bakım Hizmet Birimi’ne ise 293 85 04 numaralı hattan ulaşılabiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu