tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Euro NCAP’ten ID.Buzz ve Yeni Amarok’a beş yıldız

Volkswagen Ticari Araç’ın iki yeni modeli ID. Buzz ayrıca Yeni Amarok, bu yılın son Euro NCAP testlerinden beş yıldız aldı

Euro NCAP’ten ID.Buzz ve Yeni Amarok’a beş yıldız
22.12.2022 00:13
0
A+
A-

Volkswagen Ticari Araç’ın iki yeni modeli ID. Buzz ayrıca Yeni Amarok, bu yılın son Euro NCAP testlerinden beş yıldız aldı

Avrupa’nın bağımsız test organizasyonu Euro NCAP’in açıkladığı bu yılın son test sonuçlarında, Volkswagen Ticari Araç’ın tamamen farklı teknik tasarım özelliklerine sahip iki modeli ID. Buzz ayrıca Yeni Amarok, en yüksek derece olan “5 Yıldız”la derecelendirildi.

Yeni çağın Bulli’si olarak nitelendirilen ID. Buzz, hem çarpışma hem de yolcu koruması değerlendirmelerinde elde ettiği derecelerle, kapsamlı ayrıca fonksiyonel güvenlik teknolojilerine sahip bir araç olduğunu kanıtlamış oldu.

Volkswagen Ticari Araç’ın tamamen elektrikli MPV’si ID. Buzz’da sürücü, ön yolcu hava yastıkları, kokpitteki orta ayrıca yan hava yastıkları ile perde hava yastıkları standart olarak sunuluyor. Araçta bulunan hava yastıklarının aracın gövde yapısına en uygun kombinasyonda yerleştirilmesi sayesinde ID.Buzz, Euro NCap’in yolcu koruması için mümkün olan en yüksek derecelendirme puanlarının yüzde 92’sini almayı başardı.

Volkswagen Ticari Araç’ın Euro NCAP değerlendirmelerinden 5 yıldızla ödüllendirilen bir diğer modeli, önümüzdeki bu yılın ilk yarısında pazara sunmayı planladığı premium pick up modeli Yeni Amarok oldu.

Yeni Amarok, sunduğu çok sayıdaki sürüş destek ayrıca acil durum fren sisteminin oluşturduğu sağlam yapısıyla bu başarıyı elde etti. Diz hava yastıklarının sunulduğu Yeni Amarok, yapılan ön ayrıca yan çarpışma testlerinden de en iyi puanları aldı.

Euro NCAP testlerinde kazadan korunmada da en yüksek puanları alan her iki model, sahip oldukları çok sayıda standart ve/veya opsiyonel olarak sunulan sürüş destek ayrıca acil durum fren sistemleriyle öne çıktı. “Güvenlik Desteği” kategorisinde, değerlendirilen araçların alabileceği en yüksek derecelendirme puanlarının, ID. Buzz yüzde 90’ını, Yeni Amarok ise yüzde 84’ünü aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu