tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Petrol Ofisi, Almanya’da aynı dönemde katıldığı iki ayrı fuarda da ilgi odağı oldu

Petrol Ofisi, Almanya’da aynı dönemde katıldığı iki ayrı uluslararası fuarda büyük ilgi gördü. 30 yıllık köklü eçmişi ile dünyanın her yerinden …

Petrol Ofisi, Almanya’da aynı dönemde katıldığı iki ayrı fuarda da ilgi odağı oldu
04.10.2022 19:36
0
A+
A-

Petrol Ofisi, Almanya’da aynı dönemde katıldığı iki ayrı uluslararası fuarda büyük ilgi gördü. 30 yıllık köklü eçmişi ile dünyanın her yerinden denizcilik sektörü profesyonellerini bir araya getiren SMM Hamburg Denizcilik Fuarı’nda, sektörün temsilcileri ile buluşan Petrol Ofisi, Essen’de ise madeni yağlar sektörünün paydaşları ile bir araya geldi.

Petrol Ofisi’nin madeni yağlarda Türkiye’nin lider markası olduğunu belirten Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Uluslararası fuarları; yeni pazarlar ulaşmak, potansiyel müşterilerle bir araya gelmek ayrıca markalarımızın tanıtımına katkı sağlamak adına önemli birer fırsat olarak görüyoruz. Denizcilik ayrıca madeni yağlar sektörlerinin buluşturan iki ayrı fuarda da beklentimizin üstünde bir ilgi gördük” dedi.

Türkiye akaryakıt ayrıca madeni yağlar sektörlerinin geleneksel lideri Petrol Ofisi, sektör ayrıca sektör paydaşlarını buluşturan uluslararası organizasyonlarda lider markaları ile fark yaratmaya devam ediyor. Bu yaz denizcilik sektörünün uluslararası alandaki en önemli buluşma platformlarından POSIDONIA 2022’ye katılan Petrol Ofisi, bu kez de Almanya’daki uluslararası prestije sahip iki ayrı fuarda denizcilik yakıtları ayrıca madeni yağlardaki güçlü markaları ile boy gösterdi.

Hamburg’da denizcilik, Essen’de ise madeni yağlar sektörü ile buluştu

5-9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen denizcilik sektörünün en prestijli fuarlarından biri olan SMM Hamburg Denizcilik Fuarı’nı bu yıl 30.000’den fazla ziyaretçi gezdi. 30 yıllık köklü tarihi ile yaklaşık 2.000 firmanın katılım gösterdiği fuarda Petrol Ofisi, denizcilik yakıtlarındaki köklü başarısı ile denizcilik yağları alanındaki yenilikleri ile ilgi odağı oldu. Fuarda, denizcilik sektörünün katılımcıları ile bir araya gelen Petrol Ofisi, ve potansiyel müşterilerle de önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Petrol Ofisi, Hamburg’daki fuar ile aynı döneme denk gelen ayrıca 5-8 Eylül tarihlerinde Almanya’nın Essen’de düzenlenen Lubricant Expo’ya da katıldı. Bu sene ilki düzenlenen fuara, madeni yağ sektörü temsilcileri, sektörde çalışan binlerce mühendisin yanı sıra madeni yağ çözüm sağlayıcıları ayrıca sektör paydaşları geniş katılım gösterdi. Lubricant Expo’da, 4 kıtada 33 ülkeye madeni yağ ihraç eden Türkiye madeni yağlar sektöründeki lideri olarak yer alan Petrol Ofisi, fuar süresince katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Madeni yağlar alanında sektör paydaşları ile buluşan Petrol Ofisi, aynı zamanda yurt dışı pazarlardaki etkinliğini artırmaya yönelik önemli çalışmalarda bulundu.

“Fuarlarda gördüğümüz ilgiden mutluyuz”

Almanya’da katıldıkları her iki fuarın da ilgi ayrıca beklenti noktasında çok verimli geçtiğini vurgulayan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, şunları söyledi;

“Bu tür uluslararası fuarları, sektörümüzde yeni iş birliklerine kapı aralaması ayrıca yurt dışı pazarlara yönelik etkinliğimizi daha da artırmak adına büyük önem veriyoruz. Bu nedenle uluslararası alanda denizcilik yakıtları ayrıca madeni yağlar sektörleri ile sektör paydaşlarını bir araya getiren bu iki önemli fuara biz de Türkiye’de denizcilik yakıtları ayrıca madeni yağlarda sektörlerinin lideri olan markalarımız ile yer aldık. Fuarlar hem markalarımızın katılımcılardan gördüğü ilgi hem de sektör paydaşları ayrıca potansiyel müşteriler noktasındaki yaptığımız görüşmeler açısından bizim adımıza çok verimli geçti. Petrol Ofisi olarak, bundan sonra da sektör ayrıca sektör paydaşlarını buluşturan bu tür küresel organizasyonlarda yer almaya devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu