tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

OtoAsistanım, 3000 Kurumsal Üyeye Ulaştı

PETRONAS Türkiye’nin özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla kullanıma sunduğu OtoAsistanım Dijital Platformu, 2800 servis ayrıca 200 yedek parçacı olmak üzere 3000 kurumsal üyeye ulaşarak yeni bir başarı yakaladı.

OtoAsistanım, 3000 Kurumsal Üyeye Ulaştı
02.05.2023 12:28
0
A+
A-

PETRONAS Türkiye’nin özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla kullanıma sunduğu OtoAsistanım Dijital Platformu, 2800 servis ayrıca 200 yedek parçacı olmak üzere 3000 kurumsal üyeye ulaşarak yeni bir başarı yakaladı. Üyelerine binlerce PETRONAS ürünü kazandıran Bedelsiz Ürün Kampanyası ise tekrardan başladı. Kampanya, Mayıs 2023 sonuna kadar devam edecek.

PETRONAS Türkiye’nin kullanıma sunduğu, özel servislerin iş planı ayrıca takibini kolaylaştıran dijital müşteri hizmetleri yönetim platformu olan OtoAsistanım’a olan ilgi her geçen gün büyüyor. OtoAsistanım Platformu 65 ilde 2800 servis ayrıca 200 yedek parçacı olmak üzere toplamda 3000 kurumsal üyeye ulaştı.  

PETRONAS’ın kullanıma sunduğu OtoAsistanım yoğun talep üzerine üye servislerine yönelik yeni bir kampanyasını daha duyurdu. Mayıs 2023 sonuna kadar platform üyesi servisler yaptıkları PETRONAS markalı ürün alımlarıyla topladıkları puanları kullanarak yine bedelsiz olarak PETRONAS madeni yağları alıyorlar.

Araç sahipleri de üye olabiliyor 

Özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla PETRONAS Türkiye tarafınca kullanıma sunulan ayrıca yedek parçacıların da dahil olmayı sürdürdüğü OtoAsistanım, servise gelen müşterilerin araçlarına özgü dijital bakım kartı oluşturarak geçmişe yönelik tüm bakım ayrıca yağ değişim işlemlerinin kayıt altına alınmasını sağlıyor. 

OtoAsistanım aynı zamanda araç sahiplerinin de üye olabileceği bir platform. Araç sahipleri, OtoAsistanım sayesinde ücretsiz üye olarak otomobil ya da hafif ticari araçlarının bakım ayrıca yağ değişim zamanı için hatırlatma kurabiliyor, araç muayene tarihi, trafik ayrıca kasko poliçelerinin yenileme tarihlerini de yine hatırlatma kurarak unutma riskini ortadan kaldırabiliyor. Eğer araçlarını götürdüğü servis de OtoAsistanım üyesi ise tüm araç bakımları araç sahiplerinin de erişimine açık hale geliyor.

Sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan OtoAsistanım kullanıcı sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. OtoAsistanım’a dair detaylı bilgilere websitesi ve Instagram hesabı üzerinden erişilebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu