tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4902
EURO
34,6030
ALTIN
2.477,63
BIST
9.568,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

NBA’nın Renkli ve Eğlenceli Dünyası İstanbul’da Kapılarını Açtı

NBAExhibitionIstanbul Ataşehir, Hupalupa’da açıldı. NBA’nın yaşam tarzı, kültürü ayrıca tarihini gözler önüne seren “The NBA Exhibition …

NBA’nın Renkli ve Eğlenceli Dünyası İstanbul’da Kapılarını Açtı
08.11.2022 00:01
0
A+
A-

NBAExhibitionIstanbul Ataşehir, Hupalupa’da açıldı.

NBA’nın yaşam tarzı, kültürü ayrıca tarihini gözler önüne seren “The NBA Exhibition”, Avrupa’nın önemli şehirlerini kapsayacak turuna başlamadan önce İstanbul’a, Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi – Hupalupa’ya geldi.

Larry O’Brien NBA Şampiyonluk Kupası Bu Özel Sergi İçin Türkiye’de!

Ataşehir Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi’nde yer alan Hupalupa’nın ev sahipliği yaptığı ayrıca NBA temalı aktivitelerin yanında interaktif deneyimler sunan sergi; ailenin her bireyine seslenecek eğlenceliayrıca dinamik etkileşimler içeriyor. ‘The NBA Exhibition’, ziyaretçilere 20 farklı bölümde artırılmış ayrıca sanal gerçeklik tecrübelerinden, NBA temalı basketbol aktivitelerine, Şampiyonluk Kupası ile fotoğraf çekme fırsatından, NBA ‘in en yeni ayrıca dinamik uygulamalarını tanımaya kadar birbirinden renkli içerikler sunuyor.

Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi – Hupalupa’dagerçekleştirilen medya toplantısında konuşan Hupalupa İcra Kurulu Üyesi Merayrıca Timurlenk Şengül; “Hupalupa Expo olarak, son 3 yıldır tüm aile fertlerini hem eğlendiren hem de onlara ilham veren global projeleri değerli ziyaretçilerimizle buluşturuyoruz. Bugün de dünya spor tarihinin en güçlü ligi NBA’in etkileşimli ilk global sergisi, “TheNBA Exhibition”ı ülkemiz adına Hupalupa’daağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. Sadece basketbol severlere değil, tüm ailelere hitap eden sergimiz, umuyoruz ki geleceğin basketbolcularının yeteneklerini keşfetmelerine de olanak tanıyacak. Böylesine zengin bir içeriği bizlere sunan EEG ayrıca bu projeyi hayata geçirirken yanımızda olan başta ana sponsorumuz The Moouse Bay, Gözalan Grup; mekan sponsorumuz Metropol İstanbul AVM ayrıca destekçilerimiz Fizy, Game Plus ayrıca Life Box’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Timurlenk, NBA efsanelerine ait imzalı ayakkabı, forma ayrıca top gibi pek çok orijinal eserin yanında,NBA temalı aktivitelerin ayrıca NBA kriterlerine göre yeteneklerin test edileceği özel alanlarında bu sergide ziyaretçileri beklediğini vurguladı.

Toplantıda konuyla ilgili görüşlerini ileten NBA Avrupa ayrıca Orta Doğu Kıdemli Direktörü David Watts ise; “Geçen yıl Polonya’da gerçekleştirdiğimiz ilk NBA sergisinin gördüğü büyük ilgiyi takiben bu etkinliği, Türkiye ayrıca diğer Avrupa ülkelerindeki hayranları ile buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. EEG işbirliği ile yürüttüğümüz bu etkinlik, ziyaretçileri ile 31 Aralık’a kadar İstanbul’da buluşacak. Tüm NBA severleri aileleri ile birlikte bu inanılmaz fırsatı kullanarak NBA kültürünü daha yakından deneyimlemeye davet ediyorum” dedi.

Toplantıda söz alan EEG İcra Kurulu Üyesi Selen Tamer Lakay, NBA ile 2 yıl önce hazırlıklara başladıklarını ayrıca yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirtti. Lakay; “NBA’nın etkileşimli ilk global sergisi olan “The NBA Exhibition” artık İstanbul’da. NBA ile birlikte geliştirmekten keyif aldığımız ayrıca gurur duyduğumuz bu değerli projeyi, Hupalupa’nın deneyimi, enerjisi, ayrıca desteğiyle daha da ileri bir noktaya taşıyacak olmaktan ise apayrı bir heyecan yaşıyoruz. Sporseverleri ayrıca ailece harika zaman geçirmek isteyen herkesi, NBA’nın dinamik ayrıca büyülü dünyasını birbirinden renkli ayrıca eğlenceli aktivitelerle buluşturan “The NBA Exgibition”abekliyoruz” dedi.

50 Parçalık Özel Koleksiyon The NBA Exhibition’da!

“The NBA Exhibition”, aynı zamanda geçmişin ayrıca günümüzün NBA oyuncularına ait, özel olarak seçilmiş 50 parçalık orijinal imzalı objeleri meraklısı ile buluşturuyor. Ziyaretçiler, içeri girdikleri andan itibaren her açıdan NBA’i tecrübe ettikleri bir ortama adım atarak, NBA normlarına uygun olarak yeteneklerini test etme imkanı bulurken, etkileşimli aktivitelerle NBA heyecanına ortak olacaklar.

“The NBA Exhibition”, Ulusal Basketbol Birliği (NBA) ile sektörün öncü markalarından HUPALUPA Expo ayrıca EEG işbirliğinde, 31 Aralık’a kadar İstanbul’da ziyarete açık olacak.

Resmi sponsorumuz Gözalan Grup, dijital deneyim ortaklarımız Fizy, Game Plus, Life Box ayrıca basın partnerimiz S Sports Plus The NBA Exhibition‘ındestekçileri arasında yer aldı.

NBA taraftarları ayrıca ziyaretçiler için, Facebook (NBA Türkiye), Twitter (NBATurkiye) ayrıca Instagram (NBAEurope) üzerinden daha fazla NBA bilgisine ulaşmak mümkün olacak. Ve ziyaretçiler, S Sport’ta canlı NBA maçlarını takip edebilir ayrıca haberler, güncellemeler, skorlar, istatistikler, programlar, videolar ayrıca daha fazlası için tekrardan tasarlanan NBA uygulamasına ayrıca NBAStore.eu’a ulaşabilirler.

Açılış saatleri, program güncellemeleri, turne takvimi ayrıca genel bilgilendirmeler için TheNBAExhibition.com adresi ziyaret edilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet