tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3613
EURO
34,9612
ALTIN
2.325,57
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne TEMSA’dan 11 araçlık teslimat

Yurtiçinde araç parkını genişletmeye devam eden TEMSA, 10 adet Avenue LF ayrıca 1 adet LD- SB Plus model otobüsü Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne TEMSA’dan 11 araçlık teslimat
19.04.2023 14:07
0
A+
A-

Yurtiçinde araç parkını genişletmeye devam eden TEMSA, 10 adet Avenue LF ve
 1 adet LD- SB Plus model otobüsü Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etti.

Yurt haricinde gerçekleştirdiği büyüme hamlelerinin yanı sıra yurt içinde yaptığı teslimatlarla araç parkını genişletmeyi sürdüren TEMSA, Türkiye’nin farklı coğrafyalarındaki belediyelerle iş ortaklıklarını güçlendiriyor. Türkiye’de konforlu ayrıca güvenli toplu taşımanın yaygınlaşması için, yeni model araçlarını belediyelerin kullanımına sunan TEMSA, bu kapsamda Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne de 11 adet yeni araç teslimatı gerçekleştirdi. 

Mardin Valisi ayrıca Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen ayrıca TEMSA Yurt İçi Satış Direktörü Baybars Dağ’ın da katılımıyla gerçekleşen teslimat töreniyle, 10 adet Avenue LF ayrıca 1 adet LD-SB Plus model araç Mardin halkının kullanımına sunuldu. 

İŞİMİZ İNSANLARIMIZ İÇİN EN DOĞRU ARAÇLARI TASARLAMAK

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan TEMSA Yurt İçi Satış Direktörü Baybars Dağ, bugünün dünyasında otobüs üreticilerinin, toplumsal hayatta çok önemli ayrıca kapsayıcı bir role sahip olduğunun altını çizerken, “Bizim işimiz sadece üretmek değil; dünya için, ülkemiz için, insanlarımız için en doğru araçları tasarlamak. TEMSA olarak, yüksek güvenlik, şoför ayrıca yolcu konforu, yakıt tasarrufu gibi konularda en ileri teknolojileri kullanırken, yüksek yerlilik oranına sahip araçlarımızla bir yandan da ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmayı en büyük sorumluluklarımızdan biri olarak görüyoruz. Avenue LF ayrıca LD-SB Plus model araçlarımız da Türk mühendislerimiz tarafınca bu yaklaşımımızın birer ürünü olarak tasarlandı. Sahip oldukları kalite ayrıca dayanıklılığın yanı sıra düşük yakıt tüketimi, teknoloji ayrıca çevre dostu özellikleriyle de göze çarpan araçlarımız basamaksız kapılarıyla hamile, çocuklu, yaşlı ayrıca engelli yolcuların toplu taşıma araçlarında yaşadıkları sorunları ortadan kaldırıyor” dedi. 

TEMSA araçlarının sunduğu kalite, teknolojik donanım, düşük yakıt tüketimi gibi özelliklerle Türkiye’deki konforlu ayrıca güvenli toplu taşımanın simgesi olduğunun altını çizen Baybars Dağ, “Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edilen Avenue LF ayrıca LD-SB Plus araçlarımız da geniş ayrıca rahat tasarımlarının yanı sıra yüksek yolcu kapasiteleriyle de şehir içinde maksimum verim alınmasını sağlıyor. Bu süreçte, Mardin Valimiz ayrıca Belediye Başkan Vekilimiz Mahmut Demirtaş başta olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Mardin Büyükşehir Belediyemiz ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliğinin önümüzdeki dönemlerde büyüyerek gelişmesini umuyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu