tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5870
EURO
34,7196
ALTIN
2.498,90
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Financial Times tarafından desteklenen Sifted Takip Edilmesi Gereken Startupları Açıkladı

Kidolog, Avrupa’da ‘geleceğin yıldızları’ arasında Ebeveyn ayrıca çocuk danışmanlığı alanında hizmet veren Türkiye merkezli Kidolog, Avrupa …

Financial Times tarafından desteklenen Sifted Takip Edilmesi Gereken Startupları Açıkladı
20.10.2022 16:41
0
A+
A-

Kidolog, Avrupa’da ‘geleceğin yıldızları’ arasında

Ebeveyn ayrıca çocuk danışmanlığı alanında hizmet veren Türkiye merkezli Kidolog, Avrupa girişimcilik sisteminin en prestijli platformlarından olan Sifted tarafından, aile ayrıca çocuk teknolojileri alanında ‘takip edilmesi gereken’ 22 erken aşama girişim arasında gösterildi.

Avrupa girişimci ekosisteminin en önemli basın ayrıca analiz platformlarından biri olan ayrıca Financial Times tarafınca desteklenen Sifted, aile ayrıca çocuk teknolojileri özelinde kapsamlı bir rapor yayımladı. Raporda, pandemiyle birlikte ebeveynlik ayrıca erken aşama eğitim alanlarına yapılan yatırımların hızla arttığı vurgulanırken, pandemi öncesinde 600 milyon Euro’ya yaklaşan yıllık fon miktarının 2021 sonu itibarıyla yıllık 1,1 milyar Euro seviyesine yükseldiği ifade edildi.

“BU STARTUPLARI TAKİP EDİN”

Bu alanlarda hizmet veren startup’ların da mercek altına alındığı raporda, Avrupa’nın farklı ülkelerinden toplam 22 erken aşama girişim, ‘takip edilmesi gereken’ şirketler olarak listelendi. Mevzu Bahis şirketlerin yüksek potansiyeline işaret edilen listede, Türkiye merkezli Kidolog da yer aldı. Ebeveyn ayrıca çocuk danışmanlığı alanında hizmet veren Türkiye merkezli Kidolog, böylece henüz ikinci yılını doldurmadan önemli bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kidolog Kurucu Ortağı ayrıca CEO’su Eray Uğurelli, ebeveyn ayrıca çocuk danışmanlığının tüm dünyada her geçen gün önem kazandığının altını çizerken, “Bu konuda artan farkındalık, teknolojik gelişmelerle birlikte yepyeni iş alanlarını ortaya çıkarıyor. Bugün dünyada ‘aile teknolojileri’ olarak da adlandırılan çok büyük bir sektörde, bugüne kadar yapılmayanı yaparak aslında ebeveynlerin hayatını kolaylaştırmak, onlara en değerli varlıkları olan çocuklarıyla ilgili 7/24 güvenli danışmanlık hizmeti vermek için yola çıktık. Kısa sürede yaptıklarımızın sadece Türkiye’de değil dünyada ses getirmesi bizim için çok büyük bir sevinç kaynağı. Türkiye’de doğup büyüyen ama her vakit küresel hayal ayrıca hedefleri olan bir şirket olarak, yeni yatırımlarımızla birlikte, yurt dışı açılımımızı güçlendirerek dünyanın dört bir yanından ailelere bu hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.

HENÜZ İKİNCİ YILINI DOLDURMADI

2021 yılının Şubat ayında Eray Uğurelli ayrıca Burak Candan tarafınca hayata geçirilen Kidolog, yetişkin bireylere ayrıca ebeveynlere; gebelik dönemi öncesi, gebelik dönemi ayrıca çocuklarını 18 yaşına getirene kadarki süreçte ihtiyaç duyabilecekleri 11 farklı kategoride, 500’den fazla uzmanıyla 7/24 güvenli online danışmanlık desteği sağlıyor.

KISA SÜREDE DEĞERİNİ 10’A KATLADI

Kuruluşundan kısa süre sonra Alesta Yatırım’dan 3 milyon liralık tohum öncesi yatırım alan, ikinci yatırım turunda ise 10 milyon liralık değerlemeye ulaşan Kidolog, tamamlanan son yatırım turuyla birlikte ise 30 milyon TL’lik değerlemeye ulaşarak kısa sürede değerini 10’a katlamayı başarmıştı. Bugünlerde son yatırım turunu kapatmak için mevcut ayrıca potansiyel yatırımcılarla nihai görüşmelerini gerçekleştiren Kidolog, bu yıl içinde de Endeavor BTF, Turkish Collectiayrıca ayrıca G4A Turkey programlarına seçilmiş; son olarak geçtiğimiz aylarda Türk Telekom iştiraki TT Ventures bünyesinde yürütülen girişim hızlandırma programı PİLOT’a kabul edilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet