tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Boyanın Ehlinden Güvenilir Hizmet: Filli Ustam

Boya yolculuğundaki en önemli aşamalardan biri güvenilir, işinin ehli ayrıca müşterisinin ihtiyaçlarını anlayan doğru ustayı bulmak.

Boyanın Ehlinden Güvenilir Hizmet: Filli Ustam
10.04.2023 14:09
0
A+
A-

Boya yolculuğundaki en önemli aşamalardan biri güvenilir, işinin ehli ayrıca müşterisinin ihtiyaçlarını anlayan doğru ustayı bulmak. Filli Boya, Filli Ustam hizmetiyle 81 ilde, dekorasyon tutkunlarını gönül rahatlığıyla birlikte çalışabilecekleri, güvenilir ustalarla buluşturuyor. 20 yılı aşkın süredir Filli Boya ile çalışan ustalar özel olarak davranış eğitimi alıyor, Filli Boya güvencesiyle, söz verdikleri gün ayrıca saatte gelip evleri sahiplerinden emanet alıyor ayrıca iş bittikten sonra güvenli bir şekilde teslim ediyorlar. 

Mesleki yeterlilik sertifikasına sahip Filli Ustam ustaları duvar yüzey koşullarını inceleyerek uygun bakım, ürün ayrıca renk öneriyor, ince detaylarda kusursuz işçilik hedefliyorlar. Filli Boya denetiminde işini titizlikle yapan ustalarla çalışan dekorasyon tutkunlarına, tüm uygulama sürecinde Filli Boya iç cephe ürünlerini kullanmaları durumunda 2 yıl garantili boya ayrıca uygulama yaptırmanın güven ayrıca rahatlığı sunuluyor. 2016 tarihinden itibaren hizmet veren ayrıca her geçen gün tavsiye ile daha çok dekorasyon tutkununa ulaşan Filli Ustam’da memnuniyet oranı hem hizmet sırasında, hem de devamında %95 seviyesinde.

Her ”Filli Ustam” Ustası Artık Birer Renk Uzmanı

Filli Boya, Filli Ustam platformunda yer alan 81 ildeki 2.000’in üzerinde özel eğitimli seçkin ustaya bu yılın renk trendleri eğitimi veriyor. Ustaların bu eğitim sayesinde dekorasyon tutkunlarına birer renk uzmanı olarak hizmet vermesi hedefleniyor. Böylece bu yılın renk paleti ayrıca yeni trendleri, profesyonel olarak, her eayrıca özel aktarılıyor.

Verilen eğitimde; renk – mekan ilişkisi, ışık kaynağı etkisi, renklerin anlamları ustalara anlatılan konular arasında. Filli Boya’nın her sene hazırladığı bu yılın renk paleti ayrıca bu palet içerisinde yer alan altı rengin birbirleriyle olan uyumu ayrıca mekanlarda kullanımı da örnekler ile ustalara anlatılıyor. Yaşam alanlarının renklerini seçerken mekanın küçük ya da büyük olması, iyi ışık alıp almaması, tavanın alçak ya da yüksek olması gibi şartların önemi ustalara aktarılarak renklerin biçimsel görevleri hakkında bilgilendirme veriliyor ayrıca en güzel sonuç hedefleniyor. 

Filli Ustam Nasıl Çalışır?

filliboya web sitesini ziyaret eden dekorasyon tutkunları, bulundukları il ayrıca ilçede kendilerine en yakın lokasyondaki ustaların listesine ulaşıyor, usta listesinden diledikleri ustanın profiline girerek profil resimlerini, iş deneyimlerini, uzmanlık alanlarını, referanslarını ayrıca müşteri anket puanlarını inceleyerek seçimlerini buna göre yapabiliyor. Seçilen ustaya, boya uygulaması  yapılacak alan ayrıca iletişim bilgileri iletilerek keşif talebi gönderiliyor. Talebini alan usta, müşteriyi 24 saat içinde arayarak keşif için randevulaşıyor. Yapılan keşif sonrası anlaşma sağlanan Filli Ustam ustası, karar verilen tarih ayrıca saatte boya uygulama işlemine başlıyor. Boya uygulaması tamamlandıktan sonra yapılan uygulama 2 yıl boyunca Filli Boya tarafınca boya ayrıca uygulama garantisi altına alınıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu