tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Beşiktaş Belediyesi Bir Ay Sürecek Beşiktaş Festivali Düzenliyor

BEŞİKTAŞ FESTİVALİ 30 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR! Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos’ta başlayacak ayrıca 1 ay boyunca sürecek ‘Beşiktaş Festivali …

Beşiktaş Belediyesi Bir Ay Sürecek Beşiktaş Festivali Düzenliyor
29.08.2022 19:36
0
A+
A-

BEŞİKTAŞ FESTİVALİ 30 AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR!

Beşiktaş Belediyesi, 30 Ağustos’ta başlayacak ayrıca 1 ay boyunca sürecek ‘Beşiktaş Festivali’ düzenliyor. 30 Ağustos Zaferinin 100. tarihinde Kenan Doğulu konseriyle başlayacak festivalde 1 Ekim’e kadar birçok sanatçı sahne alacak.

Açık hava sinema gösterimleri, yoga etkinlikleri ayrıca çocuklar için tiyatro oyunları da festival kapsamında vatandaşlarla buluşacak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da tüm komşularını festivale davet ederek; “Beşiktaş’ı bir festival kenti yapmaya söz vermiştik. Pandemi öncesinde ayrıca pandemi döneminde dahi kurallara uygun şekilde pek çok festivale Beşiktaş’ta ev sahipliği yaptık.

Şimdi ise 30 Ağustos’ta başlayacak ayrıca tam 1 ay sürecek Beşiktaş Festivali’ni düzenliyoruz.’’ dedi.

Beşiktaş’ta tüm vatandaşları kapsayacak ayrıca 1 ay boyunca devam edecek festival düzenleniyor. 30 Ağustos’ta Milli Mücadele’nin kazanıldığı Zafer’in 100. tarihinde Türk pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu konseriyle başlayacak festival kapsamında birçok sanatçı da Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda ayrıca Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda sahne alacak.

31 Ağustos’ta Selda Bağcan 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde ise Goran Bregoviç Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak.

HALK MÜZİĞİ ŞÖLENİ CÜNEYT ARKIN SANATÇILAR PARKI’NDA

3-11 Eylül tarihlerinde ise Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda tam bir halk müziği şenliği gerçekleşecek. 3 Eylül’de Barabar, 4 Eylül’de Oğuz Aksaç, 7 Eylül’de Musa Eroğlu, 8 Eylül’de Hüseyin Turan, 9 Eylül’de Yekpare, 11 Eylül’de Erdal Erzincan Beşiktaşlı vatandaşlarla bir araya gelecek.

14 Eylül’de ise Kerem Görsev Quartet yine Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda piyano resitali sunacak.

’MUSEUM OF THE MOON’’ GÖRSEL ŞÖLEN SUNACAK

AY IŞIĞI ALTINDA GÖRSEL ŞÖLEN

İngiliz sanatçı Luke Jerram’ın yarattığı 7 metre çapında Nasa’dan alınmış birebir ay yüzeyi görüntüsünün hayranlık uyandırıcı bir deneyime dönüştüğü ayın yaklaşık 1:500.000 ölçeğindeki gerçek yüzeyinin yansıtıldığı ‘’Museum of the Moon’’ adlı etkinlikte görsel bir şölen yaratmak üzere sergilenecek. ‘Beşiktaş MoonFest’ kapsamında ise beş farklı usta isim Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda sahne alacak. 16 Eylül’de Bülent Ortaçgil, 18 Eylül’de Duygu Soylu, 19 Eylül’de Tuluğ Tırpan Trio, 20 Eylül’de Nil Karaibrahimgil ayrıca 21 Eylül’de Jülide Özçelik Beşiktaşlılarla buluşacak.

23 Eylül’de İskender Paydaş ayrıca 30 Eylül’de ise Birsen Tezer yine aynı mekanda sevilen şarkılarını tüm Beşiktaşlılar için seslendirecek.

FESTİVAL 1 EKİM’DE HADİSE KONSERİYLE SON BULACAK

30 gün boyunca birçok yerli ayrıca yabancı müzisyenin ağırlanacağı festivalde, müzik dışı etkinlikler, açık hava sinema, söyleşi, yoga ayrıca benzeri aktiviteler katılımcılara dopdolu bir festival deneyimi yaşatacak. Festival Türkiye’nin en sevilen pop müzik sanatçılarından Hadise konseri ile son bulacak. Hadise en sevilen şarkılarını Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda “Beşiktaş Festivali”nin son gününde İstanbullu ayrıca Beşiktaşlı vatandaşlar için seslendirecek.

BAŞKAN RIZA AKPOLAT: GELİN, BİR AYRICA BERABER OLMANIN HEYECANINI HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da tüm komşularını düzenlenecek festivale davet ederek şunları söyledi:

“Değerli komşularım; festivaller kentlerde aidiyeti güçlendirir, bir ayrıca beraber olma duygusunu pekiştirir. Üstüne üstlük yerel halklar için ekonomi yaratır. İşte bu yüzden biz de göreayrıca geldiğimizde, Beşiktaş’ı bir festival kenti yapmaya söz vermiştik. Pandemi öncesinde ayrıca pandemi döneminde dahi kurallara uygun şekilde pek çok festivale Beşiktaş’ta ev sahipliği yaptık.

Şimdi ise 30 Ağustos’ta başlayacak ayrıca tam bir ay sürecek Beşiktaş Festivali’ni düzenliyoruz.

Kültür sanat ayrıca temel haklar arasında çok güçlü bir ilişki vardır. Bu anlamda, her yaş grubundan, her sosyoekonomik seviyeden tüm yurttaşların kültür sanata erişimini çok önemsiyoruz.

1 Ekim’e kadar sürecek Beşiktaş Festivalimize herkesi bekliyoruz. Gelin, bir ayrıca beraber olmanın heyecanını hep birlikte yaşayalım.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex