tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“Başarı, global bir şirketin her yönüyle yerelleşmesinden geçiyor”

Bybit Kurucu Ortağı ayrıca CEO’su Ben Zhou’nun katılımıyla gerçekleştirilen 2022 yılı değerlendirme toplantısında Bybit’in sektöre sunduğu katma değerler ayrıca marka gelişimi için yapılan çalışmalar paylaşıldı.

“Başarı, global bir şirketin her yönüyle yerelleşmesinden geçiyor”
28.01.2023 00:20
0
A+
A-

Bybit Kurucu Ortağı ayrıca CEO’su Ben Zhou’nun katılımıyla gerçekleştirilen 2022 yılı değerlendirme toplantısında Bybit’in sektöre sunduğu katma değerler ayrıca marka gelişimi için yapılan çalışmalar paylaşıldı.

Dünyanın en çok ziyaret edilen üç kripto borsasından biri olan Bybit, 2022 yılını değerlendirdiği toplantısında geçen yıla ait rakamları paylaştı. Bybit Kurucu Ortağı ayrıca CEO’su Ben Zhou’nun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda öne çıkan en önemli konu Web3’ün Bybit için önemi. Bybit bu toplantıda, Bybit’in dünyanın kriptoya ayrıca Web3’e açılan kapısı olma misyonunun da altını çizdi. 

160 ülkede 10 milyonu aşkın kullanıcı Bybit’e güven duyuyor.

Bybit, geçen bu yılın aynı dönemine göre, dünya çapında kullanıcı sayısını iki katından fazla artırarak 10 milyonun üzerine çıkardı. Yarım milyonu aşkın yeni kullanıcı, borsanın 2022 tarihinde düzenlediği sıfır işlem ücreti kampanyası sayesinde kripto yolculuğuna Bybit’te başladı. 

Yerelleşmenin büyümenin en sağlıklı ayrıca doğru yolu olduğuna inanan Bybit, 19 ülkeye özel, dünya çapında ekiplerle 2022 tarihinde varlığını büyüterek yoluna devam etti.  Bybit, yerel ölçekte kök salmak ayrıca varlık göstermek adına geride bıraktığımız yıl içerisinde “son derece girişken” bir politika izledi. Yerelleştirilmiş standartlar ayrıca yerel olarak sunulan özel destek sayesinde küreselleşmeyi başarma özelinde Zhou, “gerçek anlamda küresel bir şirketin her yönüyle yerel olabilmesi gerekir” diyor.

Bybit 20 farklı dil desteği sunuyor.

Günümüzde 20 farklı dilde alım-satım işlemlerini destekleyen Bybit, 13 farklı dilde 7/24 müşteri desteği sunuyor. 

Hızlı ayrıca istikrarlı olan daima yarışı kazanır. 

2022 tarihinde Web’de ayrıca mobil uygulamalarda gerçekleştirilen platform optimizasyonları ile gecikmeler en aza indirildi. Gerçekleştirilen optimizasyon sayesinde yatırımcılar sorunsuz ayrıca ultra hızlı bir deneyim yaşayarak piyasanın nabzını her an tutmayı başardı. Eşleştirme motoru, 5G ağındaki sunucu yanıt süresinin de dahil olduğu milisaniyelik kesinlikle saniyede 135.000 işlem gerçekleştirerek performansın doruklarına ulaşmayı başardı. Kurumsal müşteriler, en üst düzey gerçekleşme hızı ayrıca sorunsuz entegrasyon için dilerlerse API v.3’e de yükseltebiliyor.

İtibari parayla kripto satın alma, spot, vadeli işlemler ayrıca opsiyonlar.

Yeni ayrıca eski finans dünyaları arasındaki engelleri ortadan kaldırarak köprü vazifesi gören Bybit, tam 547 ödeme yöntemi ile 55 itibarı parayı destekleyerek 2022’de zirayrıca yaptığı günde 41.000’i aşkın itibari para emri gerçekleştirdi. Spot borsasının piyasa değeri %369 gibi inanılmaz bir artışa şahit olarak kullanıma sunulduğu Temmuz 2021’den sonra dünyada ilk 10’a adını yazdırmayı başardı. Vadeli işlemler, Bybit’in amiral gemisi olmayı sürdürdü. USDC-M Vadeli Sözleşmeleri pazar payında sektör liderliğini elinde bulundururken USDT çiftleri için de üst düzey likidite sunmaya devam etti. Opsiyonlar’da işlem hacminin %10’unu Bybit’in defterleri temsil etti ayrıca piyasadaki ilk USDC Opsiyonlarını da içeren ürün inovasyonu ile büyümeyi sürdürdü.

Maksimum sermaye verimliliği ayrıca alım-satım esnekliği.

Birleştirilmiş Marjin Hesabı ile Portföy Marjini modunda dijital varlıklarını teminat olarak kullanan yatırımcılar, hem USDC-M hem de USDT-M Vadeli işlemler sözleşmelerinde alım-satım yapabiliyor, farklı vadeli işlemler sınıfları arasında Kâr/Zarar dengeleme özelliklerinden yararlanabiliyorlar. Üstelik bu gelişmiş araç, Bybit’teki perakende yatırımcıların da kullanımına açık. 

Tüm işlem araçları tek sekmede.

Bybit’teki yeni İşlem Araçları bölümü, tüm yatırımcıların gelişmiş işlem araçlarına saniyeler içerisinde erişebilmelerini sağlıyor. Riskleri ayarlanmış, otomatik hâle getirilmiş ayrıca özelleştirilebilen araçlar, uyku nedir bilmeyen piyasada 7/24 kullanıma hazır. Copy Trading — Günlük 680 aktif Uzman Yatırımcı ayrıca günlük 120.000 aktif takipçi, günde ortalama 100 Milyon $’lık işlem gerçekleştirdi. Spot ayrıca Vadeli İşlemler Grid Botları, kullanıcıların kazanma oranlarını %30 gibi inanılmaz bir oranda artırarak 5 milyon $’ı aşkın kâr elde etmelerini sağladı. İşlem botları, alım-satım işlemlerine güç vermek için Yapay Zekâ parametrelerinden yararlanıyor. 

Merkeziyetsiz gelecek sunan Merkezî Borsa. 

Bybit, piyasadaki en hızlı DEX’lerden biri olan ApeX Pro’yu entegre ederek bünyesinde DEX dahil eden ilk merkezî borsa (CEX) oldu. DEX’in sunduğu güvenlik ayrıca düşük işlem ücretleri, CEX’in sunduğu çapraz zincirle birlikte çalışabilirlik, anlık işlem kesinliği ayrıca kullanım kolaylığıyla harmanlandı. DEX’te alım-satım yapmak, Bybit kullanıcılarının sadece üç dokunuş uzağında.

İş ortaklıkları üst düzeye taşındı. 

Bybit, Markalar ayrıca Sürücüler klasmanı şampiyonu Oracle Red Bull Racing ile Formula 1’de de adını zirveye taşıdı. F1 aracı üzerinde sergilenen dünyanın ilk NFT’si Lei the Lightning Azuki ile Abu Dabi Grand Prix’ine damga vurdu, tam 17.800 kullanıcı kaydıyla rekora imza attı. Ürün düzeyinde ise Bybit, Circle ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı çerçevesinde USDC ürünleri için bir numaralı platform hâline gelerek USDC’nin geniş kitlelerce benimsenmesine yardımcı oldu. Müşterilerin üçüncü taraf gözetim çözümler konusundaki taleplerine kulak veren Zhou, Paradigm ayrıca bağımsız gözetim iş ortaklarından Fireblocks ayrıca Copper.co ile entegrasyonları üst düzeye çıkarabileceklerini ima etti. 

Bybit Hakkında

Dünya çapında bir kripto para platformu olan Bybit; Mart 2018’de kripto yatırımcılarının, ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ayrıca çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak kuruldu. Şirket, dünya çapındaki perakende ayrıca kurumsal müşterilerine yenilikçi, çevrim içi Spot ayrıca Vadeli İşlem hizmetleri, madencilik, staking ürünleri ayrıca NFT pazarının yanı sıra API desteği sağlıyor. Ve gelişmekte olan dijital varlık sınıfları için en güvenilir kripto para borsası olma taahhüdünü sürdürüyor. Bybit; Formula One yarış takımının, Oracle Red Bull Racing’in, NAVI, Astralis, Alliance ayrıca Virtus.pro e-spor takımlarının, Oracle Red Bull Racing Esports’un, Borussia Dortmund ayrıca Avispa Fukuoka futbol takımlarının partneri olmaktan gurur duyuyor.

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu