tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi 15 Şubat’ta Başlayacak

SEKTÖRÜN TEK İHTİSAS ETKİNLİĞİ MRBS’DE YENİ TEKNOLOJİLER TANITILACAK

Askeri Radar ve Sınır Güvenliği Zirvesi 15 Şubat’ta Başlayacak
29.01.2023 00:07
0
A+
A-

SEKTÖRÜN TEK İHTİSAS ETKİNLİĞİ MRBSDE YENİ TEKNOLOJİLER TANITILACAK

Türk savunma sanayisi temsilcileri Ankarada 4. Askeri Radar ayrıca Sınır Güvenliği Zirvesinde buluşmaya hazırlanıyor. Zirvede sınır güvenliğine yönelik yenilikçi çözümler ayrıca teknolojiler sergilenecek

Müstakil Sanayici ayrıca İşadamları Derneği – MÜSİAD Ankara Şubesi tarafınca hayata geçirilen 4. Askeri Radar ayrıca Sınır Güvenliği Zirvesi – MRBS, 15-16 Şubat 2023 tarihlerinde Hacettepe Beytepe Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 

İçişleri Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Sanayi ayrıca Teknoloji Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı’nın katılımlarıyla düzenlenecek Zirve’de, hava, kara ayrıca deniz savunmasındaki riskler ayrıca entegre çözümler gündeme getirilecek. Ulusal güvenliğimiz kadar ulusal ekonomimiz açısından da son derece kritik öneme sahip olan sınır güvenliğiyle ilgili ihracat potansiyeli taşıyan son teknolojiler ayrıca inovatif çözümler de MRBS’de tanıtılacak.

MRBS katılımcılarına sınırları aşan bir ihracat vizyonu oluşturuyor

MRBS, Türk savunma sanayisini dost ayrıca müttefik ülkelerden de karar vericilerle buluşturacak ayrıca önemli iş birliği anlaşmalarına ev sahipliği yapacak. Savunma sektöründe sınır güvenliğine, yenilikçi teknolojilere, yeni ürün ayrıca markalara odaklanan tek ihtisas etkinliği olan MRBS’ye her yıl yabancı ülke temsilcilerinin de katılımı artıyor. Teknoloji geliştirirken iş birliğini güç birliğine dönüştürmeyi misyon edinen MÜSİAD üyeleri de savunma sanayi alanında globalleşen dünya için geliştirdikleri glokal ürünlerle MRBS’de yerlerini almaya hazırlanıyor.

MRBS’de bu yıl gençlerin teknoloji ayrıca üretime olan ilgisi, yenilikçi teknolojilerin yenilikçi müşteriler ile buluşması için paneller de düzenlenecek. Sınırların hava, deniz ayrıca kara sınırlarından ibaret olmadığı teknoloji geliştirmenin ülkeleri sınırsızlaştırdığı ayrıca savaş kazandıran teknolojilerin ayrıca güvenlik çalışmalarının konuşulacağı paneller dinleyicilere yeni kazanımlar sunacak. Kalemle çizilen sınırlar için güvenlik sistemleri değil, gönül coğrafyamız için teknolojiyi geliştirenlerin panellerde buluşması amaçlandı.

Sektörü buluşturan Zirve

Savunma sektöründe birçok ürünün ilk kez görücüye çıkacağı Zirve’nin katılımcıları arasında; ASELSAN, BMC,  TAI, HAVELSAN, FİDES TEKNOLOJİ, HAVELSAN HTR, VISCO ELECTRIC, METEKSAN, ASFAT, ROKETSAN, ROBİT TEKNOLOJİ, KAYACI SAVUNMA, MKE gibi önemli temsilciler yer alıyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu