tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Esnaf ziyaretleri hız kesmiyor

“Gerçek makam sokaklardır” diyerek düzenli olarak yurttaş ziyareti gerçekleştiren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, son olarak Gaziler Mahallesi …

Esnaf ziyaretleri hız kesmiyor
14.09.2022 14:51
0
A+
A-

“Gerçek makam sokaklardır” diyerek düzenli olarak yurttaş ziyareti gerçekleştiren Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, son olarak Gaziler Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti. Belediye hizmetlerine ilişkin sohbetlerin gerçekleştiği ziyaretlerde bayrak dağıtımı da gerçekleştirildi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, başkanlık dönemi süresince üzerinde önemle durduğu esnaf ziyaretlerinden birini daha gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Caddesi’ndeki esnafı ziyaret eden Başkan Kılıç, burada bayrak dağıtımı gerçekleştirdi. Gündemin ekonomi olduğu sohbetlerde, Belediye olarak esnafa yapılabilecek katkılar ele alındı.

Gaziler Mahallesi’ndeki yurttaşlarla da görüşen Başkan Kılıç, yapılacak projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Kılıç, yaptıkları ziyaretler ile sorunların yerinde tespit edildiğini, vatandaşlar tarafınca yöneltilen dilek ayrıca isteklerin alındığını, böylelikle daha verimli çalıştıklarını ifade etti. Ziyaretlerde esnaf ayrıca vatandaşların ilgi ayrıca sevgisi ile karşılaşan Başkan Kılıç, bu tür ziyaretlere, görevi süresince birim müdürlükleri ayrıca muhtarlar eşliğinde devam edeceklerini bildirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu