tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5882
EURO
34,7786
ALTIN
2.505,69
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Eski Mezbaha Binası İmalat Bakım ve Onarım Binası Oluyor

Gölcük Belediyesi; eski mezbaha binasının çelik konstrüksiyon malzemelerinden hem imalat bakım ayrıca onarım binası olarak kullanılacak yeni bir …

Eski Mezbaha Binası İmalat Bakım ve Onarım Binası Oluyor
04.08.2022 12:21
0
A+
A-

Gölcük Belediyesi; eski mezbaha binasının çelik konstrüksiyon malzemelerinden hem imalat bakım ayrıca onarım binası olarak kullanılacak yeni bir bina oluştururken hem de geri dönüşümle yapılan bina sayesinde önemi bir tasarruf sağlayacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafınca İzmit’te yapılan ayrıca faaliyete geçen modern mezbaha sonrası, kullanılmayan Gölcük’teki eski mezbahası alanı, 1/5000 ölçekli Nazım ayrıca 1/ 1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği ile Yeni Gölcük Şehirlerarası Terminal alanı olarak belirlenmişti. Gölcük Belediyesi; çelik konstrüksiyon mezbaha binasını, İhsaniye’deki Makine Bakım ayrıca İkmal Müdürlüğü bünyesinde kullanmak üzere sökümünü gerçekleştirmişti. Gölcük Belediyesi’nin bakım ayrıca onarım binası olarak kullanılacağı yeni binanın yapımı ise belediyenin kendi personeli tarafınca hızla sürdürülüyor.

BELEDİYE EKİPLERİ BİNANIN MONTAJINI SÜRDÜRÜYOR

Beton zemini yapılan ayrıca çelik aksamınım kurulumuyla hemen hemen tamamlanan binanın, çatısı ayrıca yan duvarlarının kaplaması da, yine; Gölcük Belediyesi ekipleri tarafınca yapılıyor. Gölcük Belediyesi; kendi personeli olan maharetli ustaların yazın sıcaktan, kışın da soğuktan korunarak, imalat, bakım ayrıca onarımları yapabilecekleri, binadan; aynı zamanda depo olarak da faydalanacak.

GERİ DÖNÜŞÜMLE KAZANILAN YENİ BİNADAN DEV TASARRUF

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, çalışmaların devam ettiği alana giderek incelemelerde bulundu. Gölcük Belediyesi, çalışma ile Makine Bakım ayrıca İkmal Müdürlüğü’ne önemli bir ihtiyacı karşılayacak yeni bir bina kazandırmamızın yanında, binanın yaklaşık maliyetinin asgari 2.500.000,00 TL olduğu dikkate alındığında önemli bir tasarruf da sağlamış olacak.

BAŞKAN SEZER’DEN BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Belediyesi Makina ayrıca İkmal Müdürüm Mehmet Erdoğan’ı ayrıca kıymetli mesai arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Eski mezbaha binasının, Gölcük Belediyesi tarafınca sökülerek kullanılmasına müsaade eden; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a ayrıca Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin saygıdeğer üyelerine de çok teşekkür ederim. İlçemize uzun yıllar hizmet edecek yeni binamız; kısa süre önce tamamlanan ayrıca kullanmaya başladığımız Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün 2 yeni binasıyla birlikte; ilçemize, belediyemize hayırlı, uğurlu olsun inşallah” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet