tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5656
EURO
34,7346
ALTIN
2.489,61
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

ESET’ten güvenli internete Türkçe destek

Çocuklar, anne babalar ayrıca eğitimciler için eğlenceli bilgilendirme kaynağı Çocuklar için internet rahatlayabilecekleri, oyun …

ESET’ten güvenli internete Türkçe destek
26.07.2022 13:00
0
A+
A-

Çocuklar, anne babalar ayrıca eğitimciler için eğlenceli bilgilendirme kaynağı

Çocuklar için internet rahatlayabilecekleri, oyun oynayabilecekleri, kendilerini eğitebilecekleri ayrıca yeni arkadaşlarla tanışabilecekleri bir yer haline geldi. Çevrimiçi alan, görünüşte dost canlısı kötü niyetli bireyler çocukları hedef aldığında bir tehlike bölgesi haline gelebiliyor.

ESET tarafınca çocukların ayrıca anne babaların dikkatini sanal dünyadaki risklere çekmek için hazırlanan videolar Türkçe olarak yayımlandı.

Çocuklar için internete bağlı cihazların kullanım süresi her geçen gün artıyor. Önceleri tatil dönemlerinde artan kullanım alışkanlıkları, dijital dünyanın eğitim sistemine daha çok girmesiyle birlikte tüm yıla yayılmış durumda. Sadece oyun oynama ayrıca zaman geçirmenin değil sosyalleşmenin de bir parçası olarak görülen internet kullanımı özellikle çocuklar için riskleri de beraberinde getiriyor.

ESET Türkiye Ürün ayrıca Pazarlama Müdürü Can Erginkurban dijital okuryazarlığın, eğitimin her alanında olduğu gibi, çocukken öğrenilmesi gerektiğinin altını çizerek, ESET olarak bu alanda kaliteli içerik üretme sorumluluğuna destek vermek amacıyla çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Saferkidsonline sitesi üzerinden hem çocuklara hem de anne babalara yönelik içerikler üretildiğinin altını çizen Erginkurban hem günceli hem de ihtiyaçları gözeterek Türkçe video içerik üretmeye önem verdiklerini söyledi.

Kimlik Hırsızlığı, Yabancılar, Aldatmacalar, Kaçırma Korkusu ayrıca Siber Zorbalık ile ilgili beş ayrı animatif video ile paylaşılan bilgilendirmeler çocukların ilgi ile izleyebilecekleri bir anlatım diline sahip.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet