tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5842
EURO
34,7966
ALTIN
2.501,77
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Engelsiz Filmler Festivali “Kısa Film Yarışması” Başvuruları Sona Erdi

17-23 Ekim tarihleri arasında çevrim içi ayrıca Ankara’da yapılacak fiziksel gösterimlerle 10’uncu kez seyircileriyle buluşacak olan Engelsiz …

Engelsiz Filmler Festivali “Kısa Film Yarışması” Başvuruları Sona Erdi
26.07.2022 14:51
0
A+
A-

17-23 Ekim tarihleri arasında çevrim içi ayrıca Ankara’da yapılacak fiziksel gösterimlerle 10’uncu kez seyircileriyle buluşacak olan Engelsiz Filmler Festivali’nin, kısa film türünün gelişimine katkıda bulunmak ayrıca kısa film severler ile sinema profesyonellerini bir araya getirmek için bu yıl ikinci kez düzenlediği “Kısa Film Yarışması”na başvurular sona erdi.

Tema kısıtlaması olmaksızın, kurmaca ayrıca animasyon türünde, süresi 20 dakikayı aşmayan, 2021 ayrıca 2022 yapımı ulusal ayrıca uluslararası filmlerin katıldığı yarışmaya Türkiye’nin yanı sıra Afganistan, Almanya, Amerika, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Krallık, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Hindistan, Hollanda, İran, İtalya, Kanada, Kore, Rusya, Sırbistan ayrıca Yunanistan’dan toplam 90 film katılım sağladı.

“Kısa Film Yarışması”nda Ön Eleme Jürisi Belli Oldu

Bu yıl ikinci kez düzenlenen yarışmanın ön eleme jürisinde Uluslararası Farklı Perspektifler Festival Direktörü Hülya Demirden, kültür yöneticisi İmre Tezel ayrıca yazar-yönetmen Murat Emir Eren yer alacak. Finale kalarak festival programında yer alacak filmler ise 9 Ağustos yılında açıklanacak.

“Kısa Film Yarışması” ana jürisi, finale kalan filmler arasından En İyi Film, En İyi Senaryo ve En İyi Yönetmenödüllerini, izleyiciler ise verdikleri oylarla Seyirci Özel Ödülü’nün sahibini belirleyecek.

Programında yer verdiği tüm filmleri sesli betimleme ayrıca ayrıntılı altyazı ile sinemaseverlerle buluşturan “Engelsiz Filmler Festivali”, yan etkinliklerini de erişilebilir olarak gerçekleştiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex