tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3212
EURO
35,0797
ALTIN
2.300,60
BIST
9.066,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Enerjisa Üretim, United Nations (UN) Global Compact’e katıldı

Türkiye’nin lider özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, sürdürülebilirlik özelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmaları uluslararası …

Enerjisa Üretim, United Nations (UN) Global Compact’e katıldı
27.09.2022 16:06
0
A+
A-

Türkiye’nin lider özel sektör elektrik üretim şirketi Enerjisa Üretim, sürdürülebilirlik özelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmaları uluslararası taahhütler çerçevesinde geliştirmek amacıyla dünyanın en büyük kurumsal sürdürülebilirlik inisiyatifi olan Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni (UN Global Compact) imzaladı. Enerjisa Üretim, üyelikle beraber tüm iş süreçlerinde UN Global Compact’in 10 ilkesine uymayı ayrıca bu kapsamdaki çalışmalarını her sene raporlamayı taahhüt etti.

Türkiye’nin farklı bölgelerinde, başta yenilenebilir enerji olmak üzere yatırımlarını sürekli büyüten Enerjisa Üretim, çevre ayrıca sürdürülebilirlik konularındaki sorumluluklarını evrensel ilkeler çerçevesinde devam ettirmek amacıyla United Nations (UN) Global Compact üyeleri arasında yerini aldı. Yeni yatırımlarının tamamını yenilenebilir enerji projeleri ile gerçekleştiren şirket, bu suretle sürdürülebilirlik çalışmalarını tüm iş süreçlerinde; çalışma standartları, insan hakları, yolsuzlukla mücadele, çeşitlilik ayrıca kapsayıcılık çevre gibi başlıkları ihtiva eden 10 ilke temelinde sürdürme taahhüdünü vermiş oldu.

Enerjisa Üretim Varlık Yönetimi ayrıca Sürdürülebilirlik Lideri Murat Eröz, “Sürdürülebilirliğe bakış açımızın merkezinde; gelecek nesillerin kaynaklarını tehlikeye atmadan, günümüz ihtiyaçlarının karşılanabilmesinin ötesinde, zaten elverişsiz hale gelmiş olanı onarıp iyileştirerek aktarmak var. Dünyanın geleceği için bütüncül ayrıca uzun vadeli bir bakış açısına ihtiyaç var. Bu noktada devletler ayrıca sivil toplum kuruluşları kadar iş dünyasına da büyük sorumluluklar düşüyor. Enerjisa Üretim olarak, teknolojiye, insana ayrıca çevreye yaptığımız yatırımı daima sürdürülebilirlik ayrıca uyum çerçevesinde ele alıyoruz. Bu yaklaşımın bütün çalışanlarımız ayrıca sürekli etkileşim halinde olduğumuz paydaşlarımız nezdinde benimsenmesine de özen gösteriyor, sürdürülebilirliği odağımıza alarak iş süreçlerimizi geliştiriyoruz. Yaşama saygı duyarak üreten, topluma ayrıca çevreye katkı sağlamayı hedefleyen bir enerji şirketi olarak içinde bulunduğumuz ekosisteme karşı görevimizi eksiksiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Halihazırda yürüttüğümüz kapsamlı faaliyetleri küresel ayrıca kalıcı ilkeler temelinde yürütmek, sorumlu ayrıca hesap verilebilir bir çizgide geliştirmek amacıyla Küresel İlkeler Sözleşmesi’ni kabul ettik. Bu taahhüt ile sürdürülebilirlik alanında daha yüksek etkileşim ayrıca iş birliği olanaklarını değerlendirdiğimiz yeni bir sayfa açtık. Gezegenimiz, ülkemiz ayrıca toplumumuz için bu alanda aldığımız sorumluluğu sürekli artırma ayrıca daha fazla katma değer üretme kararlılığındayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu