tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3290
EURO
35,0728
ALTIN
2.298,20
BIST
9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Enerjisa Enerji’den ‘Herkese Eşit Erişim’

‘Herkes için Daha İyi Bir Gelecek’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin lider elektrik dağıtım, perakende satış ayrıca müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, kapsayıcılık ilkesi doğrultusunda tüm kullanıcılarına “Eşit Erişim” fırsatı sunuyor.

Enerjisa Enerji’den ‘Herkese Eşit Erişim’
21.12.2022 00:23
0
A+
A-

‘Herkes için Daha İyi Bir Gelecek’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Türkiye’nin lider elektrik dağıtım, perakende satış ayrıca müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, kapsayıcılık ilkesi doğrultusunda tüm kullanıcılarına “Eşit Erişim” fırsatı sunuyor. Müşteri hizmetleri kapsamındaki uygulamaları tüm engelli bireyler için erişilebilir kılan Enerjisa Enerji, tüm müşterilerinin hayatlarını ayrıca kullanıcı deneyimlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ayrıca Gaziantep’de toplam 11 farklı lokasyondaki müşteri hizmetleri merkezlerindeki ‘Eşit Erişim’ uygulamaları sayesinde engelli müşteriler tüm işlemlerini öncelikli ayrıca hızlı olarak gerçekleştirebilecekler.

Etki odaklı bir sürdürülebilirlik yaklaşımı ile Türkiye’nin enerji dönüşümüne öncülük eden lider elektrik dağıtım, perakende satış ayrıca müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, ‘Herkes İçin Eşit Erişim’ hedefiyle müşteri hizmetlerindeki engelleri ortadan kaldırıyor. Enerjisa Enerji, Eşit Erişim uygulamalarıyla müşteri hizmetleri merkezlerindeki fiziki koşulları ayrıca sunulan hizmetleri daha erişilebilir kılarak engelli bireylerin tüm işlemlerini kolayca gerçekleştirmelerini sağlıyor.

Eşit Erişim kapsamında müşteri hizmetleri merkezlerinde fiziksel engeli olanlar için engelli rampası, acil çağrı butonu, tekerlekli sandalyelere özel alanlar; işitme engelliler için işaret diliyle hizmet veren müşteri temsilcileri bulunuyor. Görme engeli ayrıca yetersizliği olanlar içinse müşteri hizmetleri merkezlerinde yer kabartmaları ile kontrastlı boyalar kullanılırken Blindlook platformu üzerinden sesli simülasyon hizmeti sunuluyor. Ve tüm fatura ayrıca sözleşmeler de yine görme engeli ayrıca yetersizliği olan müşteriler için Braille alfabesiyle hazırlanıyor, çağrı merkezi aracılığıyla sesli fatura okuma hizmeti veriliyor.

Tüm işlemlerimizde herkes için eşit erişim sağlıyoruz

Projeyle ilgili detayları paylaşan Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk; “Enerjisa Enerji olarak engelli bireylerin hayatın her alanında katılımcı olmaları için üzerimize düşen görevin farkındayız. Bu bilinçle hayata geçirdiğimiz ‘Eşit Erişim’ uygulamalarımız sektörümüze örnek olacaktır. İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ayrıca Gaziantep’de toplam 11 farklı lokasyondaki müşteri hizmetleri merkezimizde başlayan ‘Eşit Erişim’ uygulamaları ile engelli müşterilerimiz tüm işlemlerini öncelikli ayrıca hızlı olarak gerçekleştirebilecekler. Müşteri hizmetleri merkezlerimizdeki engelsiz alanlar, işaret dili bilen müşteri temsilcilerimiz, dijital kanallarımızdaki sesli simülasyon uygulamalarımız, Braille alfabesi ile hazırlanmış sözleşme ayrıca faturalarımıza ek olarak çağrı merkezimiz aracılığıyla sesli fatura okuma, gibi pek çok iyileştirmeyle engelli müşterilerimizin tüm hizmetlerimize eşit erişimini hedefliyoruz” dedi.

Herkese daha iyi bir gelecek sunmak için çalışıyoruz

Enerjisa Enerji Kurumsal Yetkinlikler ayrıca Sürdürülebilirlik Bölüm Başkanı Ebru Taşcıoğlu, “Enerjisa Enerji olarak etki odaklı sürdürülebilirlik anlayışı ile kapsayıcılık, çeşitlilik ayrıca eşitlik ilkeleri doğrultusunda hareket ediyoruz. Kurum içindeki çalışmalarımıza ek olarak kurum dışındaki engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçladığımız Eşit Erişim uygulamaları bizim için çok değerli. Toplum için etki yarattığımız projeyle ‘Herkes İçin Eşit Erişim’ diyor, engelli bireylerin hayatlarındaki zorluklar karşısında onlara destek olmaktan sevinç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Blindlook ile Engelsiz Dijital Kanallar

Enerjisa Enerji Blindlook iş birliğiyle görme engeli ayrıca yetersizliği olan müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmak ayrıca dijital dünyaya adaptasyonlarını sağlamayı amaçlıyor. Görme engeli ayrıca yetersizliği olan müşteriler, Blindlook.com üzerinden Enerjisa’yı seçerek dijital kanallarda gerçekleştirilen tüm elektrik işlemlerini 100 sesli simülasyon teknolojisi ile kolayca gerçekleştirebiliyor.

Enerjisa Eşit Erişim uygulamaları hakkında daha fazla bilgilendirme almak için Enerjisa ile Eşit Erişim internet sitesi linkten ziyaret edilebilir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu