tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
ALTIN
2.306,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

En popüler oyunlarda kusursuz bir deneyim için Acer Nitro 5

Acer’ın yeni oyuna başlayan oyuncular için ideal donanım özelliklerine sahip dizüstü bilgisayarı Nitro 5, güçlü ses özellikleri, çift fanlı soğutma sistemi, zengin bağlantı seçenekleri ayrıca bol depolama alanı ile rekabetçi oyunculara sorunsuz bir oyun deneyimi için gerekli tüm gücü sağlıyor.

En popüler oyunlarda kusursuz bir deneyim için Acer Nitro 5
10.01.2023 00:08
0
A+
A-

Acer’ın yeni oyuna başlayan oyuncular için ideal donanım özelliklerine sahip dizüstü bilgisayarı Nitro 5, güçlü ses özellikleri, çift fanlı soğutma sistemi, zengin bağlantı seçenekleri ayrıca bol depolama alanı ile rekabetçi oyunculara sorunsuz bir oyun deneyimi için gerekli tüm gücü sağlıyor.

12. Nesil Intel® Core™ i5-12500H işlemci ayrıca NVIDIA GeForce® RTX™ 3050 GPU’dan güç alan Acer Nitro 5 (AN515-58), oyunculara en yeni oyunları keşfetmeleri için ihtiyaç duydukları her şeyi sunarken işlemcinin çoklu görev yürütme esnekliği sayesinde oyunlarda arka plan görevleri, oyununuzu kesintiye uğratmıyor. Ve sohbet ederken, internette gezinirken, canlı yayın yaparken, video kaydederken, düzenleme yaparken ayrıca oyun oynarken performans kaybı da ortadan kalkıyor. 

Nitro 5’te yer alan NVIDIA Ampere mimarisini taşıyan GeForce RTX™ 30 Serisi Dizüstü GPU’lar, enerji verimliliğini 2 kata kadar artırırken, performansı da önemli ölçüde yükseltiyor. GeForce RTX 3050 Serisi Dizüstü GPU’lar en iyi yapımlarda çarpıcı ışın izlemeli grafikleri mümkün kılarken, GPU hızlandırmalı yüzlerce uygulama sayesinde içerik üreticilerin de mükemmel içerikler üretebilmesine imkân veriyor.

Sorunsuz bir oyun deneyimi için ihtiyaç duyulan tüm gücü sağlıyor

15,6 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olan cihaz, oyunculara en popüler oyunlarda sorunsuz bir oyun deneyimi için gerekli tüm gücü sağlıyor. Sahibi olduğu 144 Hz tazeleme oranı ile görüntüde bulanıklık olmadan, oyunların tadını akıcı bir şekilde çıkarabiliyorsunuz. 

Cihazın düşük tepki süresi, görüntülerin en az gölgelenmeyle tertemiz akmasını sağlarken, en zorlu görevlerde bile görüntü kırılmasız, net ayrıca en az düzeyde gölgelenmeli bir deneyim sunuyor. 

Windows 11 yüklü Nitro 5, sahibi olduğu çift fan sistemi ayrıca stratejik yerleştirilen dört hava çıkışı sayesinde hep serin kalıyor. Isı yönetimini gerçek zamanlı olarak bizzat gözlemlemek ayrıca yönetmek isteyen kullanıcılar ise CPU/GPU’larını hız aşırtmasına olanak tanıyan yerleşik bir yazılım çözümü olan NitroSense™ ile fan hızını ayarlayabiliyor. Oyun deneyimini tamamlayan DTS:X® Ultra özelliği sayesinde sesler net şekilde, 3 boyutlu uzamsal ses düzeniyle iletiliyor. Bu teknoloji aynı zamanda oyunlarda rakiplerin nereden geldiğini tam olarak duyabilmeleri özelinde oyunculara önemli bir avantaj sağlıyor. 

Zengin bağlantı seçenekleri ayrıca bol depolama alanı

2,5 kg ağırlığındaki cihaz, yüksek ekran-gövde oranına sahip sade ayrıca şık tasarımlı kasası ile dikkat çekiyor. Nitro 5 oyun dizüstü bilgisayarında HDMI bağlantısı dışında 1 adet USB 3.2 Nesil 1 Tip A, 2 adet USB 3.2 Nesil 2 Tip A ayrıca 1 adet USB 3.2 Nesil 2 Tip C olmak üzere dört adet USB bağlantı noktası yer alıyor. Cihazın CPU/GPU kombinasyonu, 8 GB DDR4 SDRAM ayrıca sahibi olduğu 512 GB SSD ile gelen bol depolama alanı, Killer™ Ethernet E2600 ayrıca Intel® Killer™ Wi-Fi 6 AX1650i bağlantıların getirdiği güçlü ağ performansı ayrıca ile tamamlanıyor. Bu özellikler oyun içerisinde her saniyenin bile önemli olduğu durumlarda, oyunculara ağın kontrolünü ele alma ayrıca hızlı bağlantı için oyun trafiğine öncelik verme özelinde destek veriyor.

Fiyat ayrıca Bulunabilirlik

Acer Nitro 5, vatanbilgisayar.com üzerinde 23.999 TL fiyatla satışa sunuluyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu