tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5158
EURO
34,6136
ALTIN
2.489,76
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

En Kıymetli Miras Bir Asırlık Mühür

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milletinin her alanda kazanacağı zaferlerin başlangıcı olduğunu …

En Kıymetli Miras Bir Asırlık Mühür
30.08.2022 12:51
0
A+
A-

Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milletinin her alanda kazanacağı zaferlerin başlangıcı olduğunu söyledi. Bir asıra ulaşmanın coşku ayrıca gururunu yaşadıklarını belirten Pehlivan, “Zafer Bayramımız bin yıllık vatanımızın tapu senedi, kurtuluşumuzun da bütün dünyaya karşı vurulmuş 100 yıllık mührüdür. Bu şuurla ayrıca coşkuyla kutladığımız Zafer günümüz, devraldığımız ayrıca çocuklarımıza emanet edeceğimiz en kıymetli mirasımızdır. Bizlere bu zaferi kazandıran Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ayrıca muzaffer kadrolarını rahmet ayrıca minnetle anıyor kıymetli hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, aziz ruhlarını dualarla anıyorum” dedi.

Ortak mirasımız

Kutlama mesajında 30 Ağustos’un bir milletin var olma, bağımsızlığına kavuşma mücadelesinin zaferle taçlandığı günün adı olduğuna göze çarpan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, şunları kaydetti; “Bu destansı zaferle birlikte, ortak mirasımız olan Cumhuriyetimizin temelleri de atılmıştır. Bizler tıpkı 100 yıl önce olduğu gibi yine aynı birlik ayrıca beraberlik duygularımızla bu topraklarda kardeşliğimize sahip çıkmaya devam ediyoruz.”

Şehit Kemal vurgusu

Her Zafer Bayramımızda bizlere bu zaferi kazandıranları, çektikleri çileleri, verdikleri soylu mücadeleyi ayrıca yaşadıkları zorlukları da unutmamak gerektiğini belirten Pehlivan, şöyle devam etti; “Bir Menemenli olarak Cennet Mekân Kaymakamımız Şehit Kemal’i vatanın kurtuluşu ayrıca milletin istiklali için canını vermiş tüm şehitlerimizi de rahmet dualarıyla yad ediyor, Türk Milletinin ayrıca hemşehrilerimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.”

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Menemen’de de törenlerle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelen koyma törenine, Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Fatih Oğuz, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kaçar, siyasi parti temsilcileri, kamu kurumları ayrıca sivil toplum kuruluşları yöneticileri, gaziler, mahalle muhtarları, öğrenciler ayrıca vatandaşlar katıldı.

Protokolün Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ayrıca İstiklal Marşı okundu. Menemen Kaymakamlığı’nda tebriklerin kabulünün ardından Atatürk Caddesi’nde bando eşliğinde kutlama ayrıca geçit töreni düzenlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet