tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5874
EURO
34,8578
ALTIN
2.495,97
BIST
9.668,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C

En iyi oyun influencerları, performansını artırmak için yüksek paralar harcamaya hazır

Kaspersky tarafınca yapılan yeni bir küresel anket, oyuncular için performansın rolünü ayrıca buna yönelik tutumlarını araştırıyor.

En iyi oyun influencerları, performansını artırmak için yüksek paralar harcamaya hazır
06.12.2022 00:28
0
A+
A-

Kaspersky tarafınca yapılan yeni bir küresel anket, oyuncular için performansın rolünü ayrıca buna yönelik tutumlarını araştırıyor.

Kaspersky tarafınca yaptırılan anket, önde gelen oyun influencerlerinin en çok parayı performans optimizasyonuna harcamaya hazır olduğunu ayrıca 41’inin bunun için “çok yüksek miktarda” yatırım yaptığını gösteriyor. Influencerlerin yarısından fazlası (53) oyunlarda elde ettikleri sonuçların buna bağlı olduğu özelinde hemfikir olduğu ayrıca en çok bilgisayar bileşenlerine (76), fare veya klavye gibi yan aksesuarlara (61) yatırım yaptığı, en yüksek performansı bunlarla ilişkilendirdiğini söylüyor.

Fortune Business Insights araştırmasına göre, küresel oyun donanımı pazarının 2022’de 3,46 milyar ABD doları olması ayrıca 2027 yılına kadar 5,23 milyar ABD dolarına ulaşması bekleniyor. Allied Market Research, küresel oyun aksesuarları pazarının 2021’de 6,1 milyar ABD doları değerinde olduğunu tahmin ediyor ayrıca 2030’da bunun 14,4 milyar ABD Dolarına ulaşması bekleniyor.

Kaspersky araştırması, önde gelen influencerların sistem performansını kazanmanın anahtarı olarak gördüğünü teyit ediyor. Katılımcıların 53’ü başarılı olmalarına yardımcı olacak ekipmanların yatırım yapmaya değer olduğunu kabul ediyor. Influencerler daha yüksek performans için daha fazla PC gücüne (47), kulaklıklı mikrofona (44) veya klavyeye yatırım yapıyor (44).

Bu görüş, başarıyı artırmanın en önemli yollarının PC performansı (49), oynanışa dair alıştırma yapmak (41), internet bant genişliği veya ping (40) olduğunu ifade eden genel oyun topluluğu verilerinden daha farklı.

Kaspersky Tüketici Ürünleri Pazarlama Başkan Yardımcısı Marina Titova, şunları söylüyor: “Anketten gelen verilere göre tüm oyuncuların 91’i performansın onlar için önemli bir faktör olduğunu kabul ediyor. Ve araştırmamız, oyunlardaki nihai sonucun bilgisayar işlem gücünün yanı sıra birden çok faktöre bağlı olduğunu ortaya koyuyor. Bu nedenle oyuncular yaptıkları işte en iyi olmak için her fırsatı değerlendirmeye hazır.”

Raporun tamamına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sisteminizin yüksek düzeydeki performansını ayrıca güvenliğini korumak için Kaspersky aşağıdakileri öneriyor:

  • Özellikle oyun oynarken bilgisayarınızı yavaşlatmayan güçlü ayrıca güvenilir bir güvenlik çözümü size çok yardımcı olacaktır. Aynı zamanda sizi olası tüm siber tehditlerden koruyacaktır.
  • Oyunları yalnızca resmi sitelerden satın almak ayrıca satışa sunulmasını beklemek daha güvenlidir.
  • Karşınıza çıkan ilk teklifi satın almaktan kaçının. Steam’in yaz indirimi sırasında bile az bilinen oyunları satın almadan önce yorumları okuyun. Bir teklif kulağa inanılmaz gibi geliyorsa muhtemelen öyledir.
  • Kimlik avı kampanyalarına ayrıca tanıdık olmayan oyunculara karşı dikkatli olun. Gelen e-postalardaki bağlantıları ayrıca dosya uzantısı aracılığıyla yönlendirildiğiniz web sitelerini tıklamadan önce iki kez kontrol edin.

Kaspersky, raporda ve aşağıdaki oyuncu kategorilerini tanımladı:

  • eSpor Profesyonelleri

Oyun performansını son derece veya çok önemli olarak görüyor Son iki yılda en az bir kez turnuvalara katılmış. Ya oyundan gelir elde ediyor ya da bundan bir miktar para kazanıyor

  • eSpor Amatörleri

Son iki yılda en az bir kez turnuvalara katılmış. Turnuva ayrıca yarışmalara katılmaktan hoşlanıyor; oyunlarından para kazanma fırsatı aramıyor.

  • Sıkı Oyuncular

Haftada en az 20 saat oynuyor.

  • Donanım Odaklı Oyuncular

Oyun performansını (donanım / eğitim / beslenme vb.) iyileştirmek için yüksek veya çok yüksek miktarda para harcıyor.

  • Oyun Influencerleri

Ayda en az bir kez yayın yapıyor. En az 1.000 takipçiye sahip.

  • En İyi Oyun Influcencerleri

Haftada en az bir kez yayın yapıyor. EN az 10.000 takipçiye sahip

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet