tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3342
EURO
35,1132
ALTIN
2.308,92
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Emre Kaya: Hasta Yatağından Kalktı Sahneye Çıktı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafınca düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, yine sahnelerin tozunu …

Emre Kaya: Hasta Yatağından Kalktı Sahneye Çıktı
15.09.2022 13:51
0
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafınca düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, yine sahnelerin tozunu attı. Hastaneden taburcu olur olmaz soluğu Manisa’da alan sanatçı, verdiği konserde yine fırtına gibi esti.

Her bestesi “hit” olan, usta yorumuyla seslendirdiği her esere ayrı bir değer katan, pop sanatçısı olmasına rağmen arabesk eserleri de kendi tarzıyla yorumladığı “Usta Şarkılar” projesi ile gündemden düşmeyen Emre Kaya, Manisa’daki konserinde sevenlerine ayrıca tüm hayranlarına mesaj gönderdi.

Hayranlarının yoğun tezahüratlarıyla çıktığı sahnede yaşadığı talihsiz kazadan söz eden Emre Kaya, “Karamürsel’de sahneden düştüm. O kadar çok mesaj aldım ki, telefonla arayan, hastaneye gelen, sosyal basın hesaplarımdan mesaj gönderip ‘geçmiş olsun’ diyen sevenlerim, dostlarım bana ilaç oldu” dedi.

SOL AYAĞIM AYRICA SOL OMUZUM ÇATLAK

Hasta yatağının bazı şeyleri daha çok düşünmesini sağladığını anlatan yakışıklı sanatçı, “Bütün yaz boyunca sahnelerdeydim. Çok daha dikkatli olmam gerektiğini anladım. Baş üstü düştüm ayrıca bayılmışım. Sol ayağım ayrıca sol omuzum çatlak. Buna rağmen sevenlerimle beraber olmak çok güzel” dedi.

Tedavisi süresince kendine moral desteği sağlayan tüm sevenlerine “İyi ki varsınız” diyen Emre Kaya, bundan sonra daha çok dikkatli olacağını belirterek, birbirinden değerli eserlerini seslendirmeye başladı.

Duygu dolu sözleri hayranları tarafınca tezahüratlarla alkışlanan Emre Kaya, Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Romantik şarkılarıyla dinleyenlerini adeta alıp götüren, hareketli eserleriyle eğlenceye tavan yaptıran ünlü popçu, rahatsızlığına rağmen sahnede fırtına gibi esti.

Geçtiğimiz günlerde seslendirdiği “Emi” adlı eserle, eserin sahibi duayen sanatçı Yıldız Tilbe’den “Yorumcu Emre Kaya ise helal olsun” övgüsü alan sanatçı, sevenlerinin gönlünde bir kez daha taht kurmayı başardı.

YENİ ESERE SAYALI GÜNLER KALDI

Yaz konserlerinin en çok aranan isimleri arasında yer alan, kendisiyle birlikte gece gündüz çalışan dev kadrosuyla binlerce kilometre yol kateden Ünlü Popçu Emre Kaya, yeni eserinin de müjdesini verdi.

Usta yorumu, sahne performansı ayrıca bitmek bilmeyen enerjisiyle hayranlarının gönlünde yer edinen Emre Kaya, Allah vergisi sesi kadar mesleğine olan aşkı, giydiğini yakıştıran kostüm tercihleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu