tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

EMITT’te Kemer’e büyük ilgi

Dünyanın en önemli beş turizm fuarından biri olarak gösterilen ayrıca İstanbul’da düzenlenen 26’ıncı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ayrıca Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer rüzgarı esiyor.

EMITT’te Kemer’e büyük ilgi
12.04.2023 16:32
0
A+
A-

Dünyanın en önemli beş turizm fuarından biri olarak gösterilen ayrıca İstanbul’da düzenlenen 26’ıncı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ayrıca Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Kemer rüzgarı esiyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu önderliğinde EMITT’e adeta çıkarma yapan Kemer büyük ilgi görüyor. Kemer’in büyük beğeni toplayan stant alanında çok sayıda aktivite düzenleniyor.

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ayrıca Seyahat Fuarı (EMITT) açıldı. Bu yıl 26’ıncısı düzenlenen fuara Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Belediye Meclis üyeleri Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar, Cumali Afşin, Kemer Turizmci ayrıca İş Adamları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ayrıca Kemer Turistik Otelciler ayrıca İşletmeciler Birliği (KETOB) ayrıca otel yöneticileri katıldı.

SEZON GÜZEL GEÇECEK

Bu yıl fuar alanında Kemer’in kendi standı ile yer aldığının altını çizen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Geçtiğimiz yıl Kemer’in Antalya’nın standının içerisinde yer almıştı. Bu yıl Kemer’de sivil toplum kuruluşları da ellerini taşın altına koydular. Ortak bir çalışmaya imza atarak son derece güzel ayrıca beğeni toplayan bir stant alanında tanıtım çalışmalarını düzenliyoruz. Seneye her şey daha da güzel olacak. Son derece umutluyuz.” dedi.

İMAMOĞLU’NDAN ZİYARET

Fuarın açılışının ardından stant alanında Kemer’in tanıtımı için çalışmalara başlayan Kemer ekibini stant alanında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’le birlikte Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ayrıca Başkan Yardımcısı Emin Gül’le selamlaşan İmamoğlu, “Kemerimize hayırlı sezonlar dileğinde bulunuyoruz.” dedi.

DENİZ KIZINA BÜYÜK İLGİ

Kemer standı bu yıl gerek alanın genişliği gerekse alanda düzenlenen aktivitelerle büyük beğeni topladı. Standın bir yanında dev ekranlardan Kemer’in tanıtım filmlerinin sunumları yapılırken bir yandan da DJ performansları sahnelendi. Diğer tarafında ise Deniz Kızı konsepti ile hazırlanan özel bir alanda katılımcılara Kemer tanıtımı yapıldı.

ŞEF FURKAN ÜSTÜNDAĞ

Fuar alanında ve Kemer Belediyesi Gençlik Orkestrası Şefi Furkan Üstündağ da saksafonu ile büyük ilgi gören mini konserler verdi. Üstündağ, standı ziyaret edenler tarafınca büyük bir ilgi ile izlenirken ziyaretçiler bu anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi.

Stant alanında Kemer’in önemli markalarından Qualista, içecek ikramı, DJ performansları ile fuara renk kattı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu