tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
BIST
9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Emirates ve United, Yeni Bir Anlaşmayla Pazar Payını Genişletiyor

Emirates yolcuları Amerika’da Chicago, San Francisco ayrıca Houston üzerinden yaklaşık 200 yeni şehre United üzerinden bağlanacak. United, Mart …

Emirates ve United, Yeni Bir Anlaşmayla Pazar Payını Genişletiyor
15.09.2022 11:51
0
A+
A-
  • Emirates yolcuları Amerika’da Chicago, San Francisco ayrıca Houston üzerinden yaklaşık 200 yeni şehre United üzerinden bağlanacak.
  • United, Mart 2023’te New York/Newark ayrıca Dubai arasında aktarmasız yeni uçuşlarını başlatacak; Emirates ayrıca flydubai ile yolcular bu sayede Dubai üzerinden 100’den fazla yeni uçuş noktasına seyahat edebilecek.

Emirates ayrıca United bugün, her bir havayolunun ağını geliştirecek, yolcularına Amerika Birleşik Devletleri ayrıca dünya çapında yüzlerce yeni uçuş noktasına* daha kolay erişim sağlayacak tarihi bir ticari anlaşma imzaladı.

Kasım ayından itibaren, ABD’nin en büyük iş merkezlerinden üçü olan Chicago, San Francisco ayrıca Houston’a uçan Emirates yolcuları, United gidiş-dönüş seferlerinde tek bir biletle Amerika kıtasında yaklaşık 200 şehre seyahat edebilecek.

Emirates’in hizmet verdiği diğer sekiz ABD havalimanında – Boston, Dallas, LA, Miami, JFK, Orlando, Seattle ayrıca Washington DC – her iki havayolunun da bir interline düzenlemesi olacak.

United, Mart 2023’ten itibaren New York/Newark ayrıca Dubai arasında yeni bir direkt uçuş başlatacak- buradan yolcular Emirates veya flydubai ile 100’den fazla uçuş noktasına seyahat edebilecek. United’ın yeni Dubai uçuşunun biletleri satışa açıldı.

Emirates ayrıca United, bugün, United CEO’su Scott Kirby ayrıca Emirates Başkanı Sir Tim Clark’ın ev sahipliğinde Dulles Uluslararası Havalimanı’nda, United ayrıca Emirates Boeing 777-300ER uçakları ayrıca uçuş ekiplerinin yer aldığı bir tören etkinliğinde anlaşmalarını duyurdular.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Dünyanın en büyük ayrıca en tanınmış havayollarından ikisi, seyahat talebinin tekrardan arttığı bir zamanda, yolcuları daha fazla uçuş noktasına iyisi ile uçurmak için el ele veriyor. Yolculara muazzam bir avantaj sağlayacak bu ortaklık, Birleşik Arap Emirlikleri ile Amerika Birleşik Devletleri’ni daha da yakınlaştıracak. United’ın gelecek yıl Dubai’ye dönüşünü memnuniyetle karşılıyoruz; burada merkezimiz Dubai’de, esasen United’ın Emirates ayrıca flydubai üzerinden Asya, Afrika ayrıca Orta Doğu’ya ulaşmasını sağlayacak bir kapı haline geliyor. United ile uzun vadede ortaklığımızı geliştirmeyi arzu ediyoruz.”

United Havayolları CEO’su Scott Kirby ise şunları söyledi: “Bu anlaşma, gökyüzünde en iyi yolcu deneyimini yaratma özelinde ortak bir taahhüdü paylaşan iki ikonik, sektörünün öncü havayolunu birleştiriyor. United’ın Dubai’ye yeni uçuşu ayrıca tamamlayıcı uçuş ağlarımız, milyonlarca yolcumuz için global seyahati kolaylaştırarak yerel ekonomileri canlandırmaya ayrıca kültürel bağları güçlendirmeye yardımcı olacak. Bu hem United hem de Emirates çalışanları için gurur verici bir an; birlikte yolculuğumuzu memnuniyetle karşılıyorum.”

Her iki havayolunun yolcuları, bu bağlantılı uçuşları tek bir biletle kısa sürede rezerayrıca edebilecek ayrıca bu da check-in ayrıca bagaj transferini daha hızlı ayrıca daha kolay hale getirecek. Örneğin, yolcular United.com’u ziyaret edebilir veya United uygulamasını kullanarak New York/Newark’tan Karachi, Pakistan’a uçuş rezervasyonu yapabilir veya Dubai’den Atlanta veya Honolulu’ya uçuş rezervasyonu yapmak için Emirates.com’a gidebilir.

Bu anlaşma ve her iki havayolunun yolcu sadakat programı üyelerine daha fazla ödül için daha fazla fırsat sağlayacaktır: Emirates Skywards üyeleri, United tarafınca gerçekleştirilen uçuşlarda seyahat ettiklerinde kısa süre içinde mil kazanabilirler ayrıca United’ın New York/Newark – Dubai uçuşunda uçan United Mileage Plus üyeleri, Emirates ayrıca flydubai’nin ötesine bağlanırken mil kazanabilir ayrıca kullanabilirler.

Ortak uçuşlarda seyahat eden yolcular yakında Emirates ayrıca United Dinlenme Salonlarına da kullanabilecekler. Yolcu sadakat programı ödülleri ayrıca Dinlenme Salonu avantajları önümüzdeki haftalarda bildirilecektir.

Her iki havayolu da yakın zamanda yolcu deneyimine önemli yatırımlar yaptığını duyurdu. Emirates, yemek seçenekleri, yepyeni bir vegan menü, “gökyüzünde sinema” deneyimi, kabin içi iyileştirmeler ayrıca sürdürülebilir seçenekler içeren 2 milyar dolarlık bir yatırımın parçası olarak 120’den fazla uçağın donanımını yükseltecek. United’da, her koltukta koltuk arkası ekranları, daha büyük baş üstü bölmeleri, Bluetooth bağlantısı ayrıca uçak endüstrinin en hızlı uçuş Wifi’sini içeren yeni bir tasarımla iç mekanına odaklanarak filosuna 500 yeni Boeing ayrıca Airbus uçağı ekleyecek.

* Kod paylaşımları ayrıca United’ın Dubai’ye yeni uçuşu gerekli onaylara tabidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu