tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5044
EURO
34,6592
ALTIN
2.477,33
BIST
9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Emirates SkyCargo, müşterilerine WebCargo ile kusursuz bir rezervasyon deneyimi sunuyor

Emirates SkyCargo, kullanıcı deneyimini ayrıca rezervasyon verimliliğini artırmak için dijital bir hareketle, dünyanın dört bir yanındaki …

Emirates SkyCargo, müşterilerine WebCargo ile kusursuz bir rezervasyon deneyimi sunuyor
28.09.2022 19:21
0
A+
A-

Emirates SkyCargo, kullanıcı deneyimini ayrıca rezervasyon verimliliğini artırmak için dijital bir hareketle, dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin kargo gönderileri için uçuşlarına doğrudan erişmeleri ayrıca rezervasyon yapmalarına yönelik yeni bir kanal ekliyor.

Sektörün en büyük hava kargo rezervasyon platformu olan Freightos, WebCargo ile çalışan Emirates SkyCargo müşterileri, doğrudan rezervasyon yapmak için kargo havayolunun uçuşlarına ayrıca envanterine hızlı ayrıca kolay bir şekilde doğrudan erişebilecekler.

“Emirates SkyCargo, arka uçtaki operasyonlarımızı ayrıca ön cephedeki yolcu deneyimimizi geliştirmemizi sağlayan dijital teknolojiler geliştirmeye ayrıca uygulamaya devam ediyor. WebCargo ile ortaklık, ürünlerimize ayrıca hizmetlerimize erişimi iyileştirmemize ayrıca yolcularımız için güvenli ayrıca uygun bir rezervasyon kanalı sunmamıza olanak tanıyor. Emirates Kargo Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Nabil Sultan, “Bu, her Emirates SkyCargo müşterisi için rezervasyondan teslimata kadar birinci sınıf bir deneyim sağlamak adına, üzerine çok çalıştığımız ayrıca devam eden birkaç girişimden yalnızca biri.’’ dedi.

Freightos Group CEO’su Zvi Schreiber, “Dünyanın en büyük havayollarından biri olan Emirates SkyCargo ile daha verimli tedarik zincirlerini güçlendirme yolculuğunda ortak olmaktan gurur duyuyoruz. WebCargo, dünya çapında 10.000’den fazla nakliye ofisini, mevcut global hava kargo kapasitesinin yüzde 40’ından fazlasını temsil eden havayollarına bağlar ayrıca bu anlık fiyatlandırmayı ayrıca rezervasyonu, ister WebCargo.co ister Webcargo’nun API’leri aracılığıyla, günümüzün tedarik zincirinde gezinmek için gereken esnekliği sağlarken, verimlilik ayrıca veri güvenilirliğinde çarpıcı iyileştirmeler sağlar.

Emirates SkyCargo, İspanya, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, Birleşik Krallık ayrıca Türkiye’nin WebCargo platformuna müşteri erişimini aşamalı olarak kullanıma sunuyor. Ekim ayının sonunda, Emirates SkyCargo’nun WebCargo platformundaki envanteri, Kasım ayında Avustralya ayrıca Amerika Birleşik Devletleri’nin ardından tüm Avrupa’daki müşterilerin kullanımına sunulacak.

Asya ayrıca Afrika’daki müşteriler Ocak 2023’e kadar erişime sahip olacak. Henüz WebCargo kullanmayan müşteriler ücretsiz bir hesap açmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet