tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Emirates ile ayrıcalıklı seyahat etmenin beş yolu

Emirates, uygulamasına getirdiği yeni güncellemeler ayrıca dijital check-in seçenekleri ile ailelere rahat ayrıca hızlı bir seyahat deneyimi …

Emirates ile ayrıcalıklı seyahat etmenin beş yolu
24.10.2022 11:11
0
A+
A-

Emirates, uygulamasına getirdiği yeni güncellemeler ayrıca dijital check-in seçenekleri ile ailelere rahat ayrıca hızlı bir seyahat deneyimi sağlamak için çok sayıda seçenek duyurdu. Havayolu tüm yolculara uçuştan 3 saat önce havalimanına gelmelerini ayrıca yoğun dönemlerde rahat bir seyahat için Emirates’in sunduğu birden fazla akıllı teknolojiden faydalanmalarını tavsiye ediyor.

1. Tüm planlarınızı Emirates Uygulaması üzerinden yapın

Yolcular Emirates uygulamasını cep telefonlarınaindirerek tüm uçuş bilgilerine tek tıkla ulaşabilirler. Artık bagaj takip etmenin yanı sıra uçuş rezervasyonu ayrıca değişikliği gerçekleştirebilir, birçok uçuş noktası için dijital biniş kartlarını indirebilir, uçakta hangi yemeklerin servis edileceğini öğrenebilir, şoförlü araç hizmeti rezervasyonu yaptırabilir ayrıca hatta ice uçak içi eğlence sisteminde hangi filmleri izleyeceklerini önceden seçerek planlayabilirler; böylece çocuklu aileler de uçak seyahatine hiç zaman kaybetmeden konforlu ayrıca mutlu şekilde başlarlar.

2. İnternetten veya Ajman’da uzaktan check-in seçeneği

Tüm yolcular emirates adresindeki internet check-in seçeneğini kullanarak uçuştan 48 saat önce check-in işlemlerini internet üzerinden tamamlayabilirler. Sadece birkaç tıkla koltuk ayrıca yemek seçimi yapabilir, son dakika sınıf yükseltme seçeneklerinden faydalanabilirler. Havalimanında bagajlarını kolayca özel bagaj teslim bankolarına bırakabilir ayrıca dijital biniş kartlarını bastırabilirler.

Seyahatlerine Ajman’dan başlayan yolcular, Ajman Merkez Otobüs Terminali’nde 24 saat önceden Online Check‑in seçeneğinden de faydalanabilirler. Yolcular kalkıştan 4 saat önceye kadar check-in yapabilir, sağlık belgelerini sunabilir, bagajlarını teslim edebilir ayrıca biniş kartlarını alabilir, 20 AED karşılığında otobüs bileti satın alarak gün içinde sabah 4’ten gece 11:30’a kadar düzenli olarak sefer yapan otobüslerle Emirates Terminal 3’e gelebilirler. Havalimanına geldikten sonra, yolcular doğrudan uçağa gidebilirler.

3. Bagaj işlemlerinizi önceden gerçekleştirin veya evde check-in yapın

Bagaj teslimini uçuştan önceki gece gerçekleştirme olanağı özellikle çocuklarıyla seyahat eden aileler için mükemmel ayrıca ücretsiz bir seçenek. Dubai’den seyahat eden yolcular, erken check-in yaparak bagajlarını havalimanına kalkıştan 24 saat önce veya ABD ayrıca Tel Aviv uçuşları için 12 saat önce teslim edebilir ayrıca daha sonra havalimanına geldiklerinde doğrudan pasaport kontrol bölümüne ilerleyebilirler.

Emirates, seyahati hızlı ayrıca rahat bir hale getirmek için Dubai ayrıca Sharjah’ta DUBZ vasıtasıyla evden check-in hizmeti sunuyor. DUBZ temsilcileri check-in işlemini yolcunun evinde, konakladığı otelde veya ofisinde tamamlayarak bagajları uçuş için teslim alırlar ayrıca yolcular daha devamında havalimanında kolayca ayrıca hızlıca işlemlerini tamamlayabilirler. Hizmet için en az 24 saat önceden rezervasyon ayrıca ödeme yapan yolcular, uçuştan altı saat öncesine kadar havalimanında check-in bölümüne gidebilirler. First Class’ta seyahat eden yolcular için ise evde check-in hizmeti ücretsizdir.

4. Havalimanında Self Check-in kioskları

Havalimanındaki hızlı ayrıca kolay seçeneklerden biri de self check-in kiosklarıdır. Yolcular dokunmatik ekranlı kiosklardaki adımları izleyerek check-in işlemlerini tamamlayabilir veya cep telefonlarını kullanarak temassız bir şekilde kiosktan hizmet alabilirler. Uçuş bilgilerini görüntüleyebilir, koltuk seçebilir ayrıca Emirates Skywards numaralarını girebilirler; hâlihazırda internetten check-in yapmış olanlar ise bagajlarını teslim etmek için bagaj teslim alanını kullanma seçeneğine sahiptirler.

5. Biyometrik teknolojisiyle daha akıllı seyahat

Dubai’den seyahat eden First ayrıca Business Class yolcuları, Dubai Uluslararası Havalimanı’nda dünyada bir ilk olan Akıllı Tünel pasaport kontrol uygulaması sayesinde, bir tünel içerisinde yürüyerek herhangi bir insan müdahalesi veya fiziksel pasaport mührü ihtiyacı olmadan pasaport kontrol makamlarının onayını alıp işlemlerini tamamlayabiliyorlar. Sadece yüz verilerini toplamak adına check-in yaparken hızlı bir fotoğraf kaydı yeterlidir. Yolcular check-in yapabilir, pasaport kontrol bölümünden onay alabilir, havalimanı bölgesindeki dinlenme salonuna ulaşabilir ayrıca sadece yüz tanıma teknolojisiyle veya biniş kartlarını kullanarak seçili biniş kapılarından uçağa gidebilirler.

Yolcular ve Emirates Terminal 3’teki Akıllı Kapıları kullanmak için kayıt yaptırarak Dubai’ye her geldiklerinde pasaport bölümünden hızlıca geçebilirler. BAE vatandaşı olan veya ülkede ikamet eden yolcular, pasaportlarını, biniş kartlarını veya geçerli BAE Kimliklerini kullanabilirler. Akıllı Kapılar ve GCC (Körfez Arap Ülkeleri) vatandaşları tarafınca veya biyometrik pasaportu olan ayrıca Dubai’ye varışta vize alabilen ziyaretçiler tarafınca da kullanabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex