tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Emirates, güçlü bir büyüme ve toparlanma performansına giden yolda liderleri bir araya getirdi

Havayolu’nun çarpıcı ticaret konferansı 300 yerel ayrıca global yöneticiye ilham verdi. “Beyond Better, Forward Together” (Daha İyinin Ötesinde …

Emirates, güçlü bir büyüme ve toparlanma performansına giden yolda liderleri bir araya getirdi
03.10.2022 22:21
0
A+
A-

Havayolu’nun çarpıcı ticaret konferansı 300 yerel ayrıca global yöneticiye ilham verdi.

“Beyond Better, Forward Together” (Daha İyinin Ötesinde, Birlikte Hep Daha İleriye), Emirates Ticari Operasyonlar Yönetim Konferansı için akılda kalıcı bir sloganın ötesine geçerek konferans kapsamında global ayrıca yerel düzeyde 300’den fazla lider ayrıca kıdemli yönetici için heyecanlı ayrıca son derece aksiyon dolu toplantılar gerçekleştirildi.

Katılımcılar, geçtiğimiz hafta iki gün boyunca Emirates’in filosu, uçuş noktaları, ürünleri ayrıca akıl almaz büyüme performansı ile ilgili güçlü stratejisini detaylı bir şekilde açıklayan ayrıca tamamı şirketin Dubai’deki merkezinde yönetilen ilham verici yolculuğuna tanık oldular. Birinci günde Dubai’nin bir ikon haline gelen en yeni cazibe merkezi ayrıca şirketin stratejik iş ortağı olan Geleceğin Müzesi’nde programla uyumlu bir ortamda akşam yemeği gerçekleştirildi.

Emirates Grubu Yönetim ayrıca İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed Bin Said Al Maktum’un gerçekleştirdiği konferans ziyareti ise katılımcılar için en heyecanlı andı.

Davetli konuşmacılar havacılık, turizm ayrıca ekonomi üzerine yaptıkları konuşmalarla konferansa renk kattılar. Konuşmacılar arasında Dubai Ekonomi ayrıca Turizm Bakanlığı Genel Direktörü Helal Saeed Al-Marri; Arthur D. Little Finansal Hizmetler Ortağı Arjun Vir Singh ayrıca havacılık alanında 50 yılı aşkın deneyime sahip danışman ayrıca yazar Nawal K. Taneja gibi isimler yer aldı.

Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Seyahat sektöründe tekrardan devasa bir büyüme yolculuğuna çıktık ayrıca hem Emirates hem de Dubai olarak her fırsatı optimize etmek için hazırız ayrıca vitesi artırıyoruz. Bu konferans, Emirates’in ayrıca Dubai’nin dünya çapındaki en büyük marka savunucuları olan liderlerimizi ayrıca kıdemli yöneticilerimizi bir araya getirmek için en büyük platformlarımızdan biri oldu. Böylece katılımcılar havayolunun ayrıca şehrin güçlü ayrıca vizyoner bir lider ekip sayesinde son iki yıldır uygulamaya koyduğu çok sayıda heyecan verici çalışmaya bizzat tanık oldular. Enerji, ruh ayrıca tutkuya tanık olduğumuz bu olağanüstü iki gün boyunca başardıklarımızdan ötürü büyük bir sevinç duyuyoruz.”

Konferans çok sayıda sunuma, mükemmel videolara, samimi sohbetlere, atölye çalışmalarına, panellere ayrıca heyecan verici açılış konuşmalarına sahne oldu. Adnan Kazım’ın yanı sıra, Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark, Grup Mali İşler Müdürü Michael Doersam, Kurumsal İletişim, Pazarlama ayrıca Marka Kıdemli Başkan Yardımcısı Boutros, Gelir Optimizasyonu ayrıca Dağıtımı Kıdemli Başkan Yardımcısı Anand Lakshminarayanan, Rota Planlama ayrıca Ekonomi Başkan Yardımcısı Trevor Chong ayrıca Filo Planlama ayrıca Araştırma Başkan Yardımcısı Rogerio Leao da konferansta konuşmacı olarak yer aldılar.

Sadece son üç ayda, Emirates büyük merakla beklenen Premium Ekonomi ürününü piyasaya sürdü ayrıca olağanüstü olumlu geri bildirimler aldı; United Airlines ile tarihi bir ticari anlaşma imzaladı; yeni menüler, vegan seçenekler, gökyüzünde sinema keyfi, sınırsız havyar ayrıca Dom Pérignon ile uçak içi yolcu deneyimini artırmak ayrıca 120 Airbus A380 ayrıca Boeing 777’den oluşan filosunda iyileştirme çalışmaları gerçekleştirmek için 2 milyar doların üzerinde yatırım yaptı. Havayolu ve 50 uçaklık A350 filosu için gelecek nesil uçak içi eğlence çözümlerine 350 milyon dolar ayırdığını taahhüt etti ayrıca bu kapsamda yeni CGI marka elçisi Kaz Gerry ile heyecan yarattı.

Emirates Hakkında:

Emirates, dünyayı global merkezi olan Dubai aracılığıyla birbirine bağlayan, dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden biridir. Emirates, bugüne kadar 500’ün üzerinde uluslararası ödül kazandı. Modern, verimli ayrıca rahat uçaklarıyla 1987 tarihinden beri Türkiye’deki yolcularını Dubai üzerinden dünyaya bağlıyor. Emirates, ikonik çift katlı süperjumbo Airbus A380 ayrıca Boeing 777 – 300ER uçakları ile İstanbul Havalimanı’ndan haftada toplam 17 sefer gerçekleştiriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex