tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3505
EURO
35,1028
ALTIN
2.309,84
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Emirates, artan talebi karşılamak için Avustralya’ya iki sefer daha ekliyor

Emirates, Avustralya kapasitesinin tekrardan eski haline getirilmesine yönelik önemli bir adım daha atarak iki önemli şehir Sidney ayrıca Melbourne’e seferlerini artırıyor. Havayolu, Sidney aktarmalı Christchurch, Yeni Zelanda seferlerini de tekrardan başlatarak Avustralyalı yolculara trans-Tasman güzergâhında yeni bir seyahat yolu sunuyor.

Emirates, artan talebi karşılamak için Avustralya’ya iki sefer daha ekliyor
10.02.2023 00:50
0
A+
A-

Emirates, Avustralya kapasitesinin tekrardan eski haline getirilmesine yönelik önemli bir adım daha atarak iki önemli şehir Sidney ayrıca Melbourne’e seferlerini artırıyor. Havayolu, Sidney aktarmalı Christchurch, Yeni Zelanda seferlerini de tekrardan başlatarak Avustralyalı yolculara trans-Tasman güzergâhında yeni bir seyahat yolu sunuyor.

Emirates, 26 Mart’tan itibaren Dubai ayrıca Melbourne arasındaki Singapur aktarmalı günlük sefer sayısını ikiden üçe çıkarırken 1 Mayıs’tan itibaren Sidney’e üçüncü bir direkt sefer daha gerçekleştirmeye başlayacak. Havayolu, kısa bir süre önce Brisbane’e 1 Haziran’dan itibaren günde iki sefer yapılacağını duyurmuştu. Havayolu seyahatinde yoğun günlerden geçilen bir dönemde atılan bu devasa adımla Emirates, Avustralya kalkışlı ayrıca varışlı seferlerini artırma konusundaki kararlılığını sürdürüyor. İki sefer de Economy, Business ayrıca First Class kabinler sunan üç sınıflı Boeing-777 300ER ile gerçekleştirilecek.

Emirates yıl ortasına kadar Avustralya’ya haftada 63 sefer gerçekleştirme seviyesine ulaşacak ayrıca önemli şehirlerden haftada 55 binin üzerinde yolcu taşıma kapasitesine sahip olacak. Havayolunun Avustralya seferlerini eski haline getirme çalışmalarında önemli bir kilometre taşı olarak, Melbourne ayrıca Sidney seferleri pandemi öncesi seviyelere ulaşacak. Kapasitedeki artış, yolculara Avustralya kalkışlı ayrıca varışlı daha fazla bağlantı imkânı sağlayarak turizmin canlandırılmasına destek olmanın yanı sıra Boeing 777-300ER’nin sunduğu 22 tonluk büyük kargo kapasitesi sayesinde ticaret ayrıca iş olanaklarını güçlendirecek.

Emirates, tekrardan başlatılan üçüncü Dubai-Melbourne seferiyle, Singapur ayrıca Melbourne arasında yeni bir bağlantı seçeneği sunarak iki şehir arasındaki güçlü talebi karşılamanın yanı sıra yolcularına adeta imzası haline gelmiş olan ayrıca farkıyla öne çıkan ayrıcalıklı ürün ayrıca hizmetlerini sunuyor. Sidney aktarmalı Christchurch seferi 26 Mart’ta başlayacak ayrıca yolculara iki şehir arasında Emirates’in amiral gemisi olan A380 uçağıyla seyahat etme fırsatı verecek.

Emirates Havayolu Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: “Sidney ayrıca Melbourne’e üçüncü günlük seferin başlaması Avustralya kalkışlı ayrıca varışlı uçuşlarda yılda 500 binin üzerinde ek koltuk kapasitesi sunacak. İki şehirde sefer sıklığını pandemi öncesi seviyelere çıkarmak, Avustralya kapasitemizin eski haline getirilmesinde olağanüstü bir kilometre taşı olup Avustralya uçuşlarımıza olan uzun soluklu kararlılığımızı ortaya koyuyor.

“1996’da Melbourne’e gerçekleştirdiğimiz ilk uçuştan bugüne, 25 yılı aşkın süredir Avustralya’ya sefer düzenliyoruz. Bu süre zarfında, 40 milyondan fazla yolcuyu gururla taşıdık ayrıca pandemi sırasında Avustralya’ya uçuşlarımızı sürdürdük. Seferlerimiz büyük talep görmeye devam ediyor ayrıca biz de yeni Premium Economy Class kabinimiz gibi hizmetler de dâhil olmak üzere Avustralyalılara ayrıca yolcularımıza daha fazla seyahat seçeneği sunmak için özveriyle çalışıyoruz. Avustralya, Premium Economy sınıfının sunulduğu ilk pazarlardan biridir.” 

Melbourne Havalimanı CEO’su Lorie Argus şunları söyledi: “Emirates’in Melbourne seferlerini artırmasından ötürü büyük heyecan duyuyoruz. Melbourne-Singapur güzergâhında seferlerin tekrardan başlamasıyla, Emirates Melbourne’den günde üç uçuş gerçekleştirerek kapasitesini Covid öncesi seviyelere çıkaracak.

“Melbourne’den Avrupa ayrıca Asya’ya güçlü bir seyahat talebiyle karşı karşıya olduğumuz bu günlerde, sunulan ekstra kapasite yolcular için harika bir gelişme olarak öne çıkıyor. Kapasitenin artırılması, Boeing 777-300 modeli uçağın Asya ayrıca Ortadoğu’ya sunduğu ek kargo olanaklarıyla Victoria’lı ihracatçıları da sevindirecek.”

Sidney Havalimanı CEO’su Geoff Culbert ise şu açıklamalarda bulundu: “Sidney-Dubai güzergâhındaki bu ek kapasiteyi büyük bir memnuniyetle karşılıyoruz. Yolcular bu sayede Emirates’in geniş global uçuş ağına erişebilecek.

“Bu ek seferler, yüksek seyahat talebini karşılamak için ihtiyaç duyulan ek kapasiteyi sağlayarak Avustralya’nın uluslararası havacılık faaliyetlerinin toparlanması için atılan önemli adımlardan birini teşkil ediyor. Avrupa yaz sezonuna girmeden ayrıca Yeni Güney Galler’de (NSW) okulların kış tatili başlamadan önce tam zamanında atılan bu adımla, hem ziyaretçilerin hem de Avustralyalıların daha fazla seçeneğe sahip olacağını görmek harika.

“Ayrıca, üç yıllık bir aranın ardından A380’in trans-Tasman güzergâhına dönmesinden de sevinç duyuyoruz. A380 seferleri, Sidney ayrıca Yeni Zelanda güzergâhındaki güçlü seyahat talebini karşılamak için ekstra koltuk kapasitesi sunacak.”

Emirates’in tekrardan başlatılan seferleri

Sidney – Dubai: üçüncü günlük direkt sefer

Emirates, 1 Mayıs 2023’ten itibaren, Dubai ayrıca Sidney arasında Boeing 777-300ER ile üçüncü bir günlük sefer gerçekleştirmeye başlayacak. Emirates’in EK416 sefer sayılı uçuşu Dubai’den 21:30’da kalkış yaparak Sidney’e ertesi gün 17:20’de varacak. EK417 sefer sayılı dönüş uçuşu ise 20:10’da Sidney’den kalkarak 04:30’da Dubai’ye varacak. Havayolu, hâlihazırda Sidney’e A380 ile günde iki sefer düzenliyor. Her iki seferde de bulunan markanın Premium Economy kabin sınıfı büyük beğeni topluyor.

Melbourne – Dubai: Singapur aktarmalı üçüncü günlük sefer

Victoria’da turizmi ayrıca ticareti canlandırmaya olan uzun soluklu kararlılığını sürdürmeye devam eden Emirates, 26 Mart 2023’ten itibaren Melbourne’e Singapur aktarmalı üçüncü günlük seferini gerçekleştirmeye başlayacak. EK404 sefer sayısıyla ayrıca Boeing 777-300ER uçak modeli ile gerçekleştirilecek olan üçüncü günlük uçuş Dubai’den 21:15’te kalkarak Singapur’a 08:50’de varacak. Uçuş daha sonra Singapur’dan 10:25’te kalkış yaparak yerel saatle 20:35’te Melbourne’e varacak. EK405 sefer sayılı dönüş uçuşu ise, 03:25’te Melbourne’den kalkarak 08:15’te Singapur’a varacak. Uçuş daha sonra 09:40’ta Dubai için havalanacak ayrıca yerel saatle 13:00’te varacak.

Sidney aktarmalı Christchurch seferleri tekrardan başlıyor

Emirates, Sidney aktarmalı Christchurch seferlerini 26 Mart 2023’ten itibaren tekrardan başlatıyor. Seferler A380’le ayrıca EK412 ayrıca EK413 sefer sayılarıyla gerçekleştirilecek. Emirates’in EK412 sefer sayılı uçuşu Dubai’den 10:15’te kalkış yapacak ayrıca 07:00’de Sidney’e varacak. Uçuş daha sonra Sidney’den 08:45’te kalkış yaparak 13:50’de Christchurch’e varacak. Ardından EK413 sefer sayılı uçuş Christchurch’ten 18:20’de kalkacak ayrıca 19:40’ta Sidney’e varacak. EK413 sefer sayılı uçuşun son olarak ise 21:45’te kalkış yaptıktan sonra yerel saatle 05:15’te Dubai’ye varacak. Christchurch’teki yolcular havayolunun amiral gemisinin keyfini çıkarmakla kalmayıp büyük rağbet gören Premium Economy kabini ayrıca tüm seyahat sınıflarındaki en yeni ürünleri de ilk kez deneme fırsatını bulacaklar.

Emirates, 1996’dan beri merkezi Dubai üzerinden Sidney, Melbourne, Brisbane, Perth ayrıca diğer noktalara seferlerini kademeli olarak artırarak Avustralya’ya 25 yılı aşkın süredir hizmet veriyor. Havayolu, Avustralya çıkışlı ayrıca varışlı seyahat eden yolcuları için seyahat seçeneklerini artırmaktan çok büyük gurur duyarken geniş kapsamlı uçuş ağı sayesinde yerel işletmelerinin dünyaya daha güçlü bir şekilde erişmesini sağlıyor ayrıca ülkeye ziyaretçi çekerek yükselişte olan seyahat ayrıca turizm sektörlerine fayda sağlıyor. Havayolu ve Perth’e günlük A380 seferleri düzenliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu