tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3679
EURO
35,1221
ALTIN
2.324,78
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Emir Aşarı yarış tecrübelerini TEZMAKSAN Maktek Fuar Standında paylaştı

Emir Aşarı yarış tecrübelerini TEZMAKSAN Maktek Fuar Standında paylaştı Türkiye’yi yurt haricinde Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda temsil eden …

Emir Aşarı yarış tecrübelerini TEZMAKSAN Maktek Fuar Standında paylaştı
27.09.2022 15:51
0
A+
A-

Emir Aşarı yarış tecrübelerini TEZMAKSAN Maktek Fuar Standında paylaştı

Türkiye’yi yurt haricinde Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda temsil eden yarış pilotu Emir Aşarı, takım arkadaşı Alman pilot Benjamin Leuchter ayrıca yarış aracı Audi RS 3 LMS TCR ile TEZMAKSAN Maktek Fuar Standında sevenleriyle buluşarak imza dağıttı ayrıca yarış tecrübelerini paylaştı.

Almanya’da düzenlenen Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda üç yıldır Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda mücadele eden milli otomobil sporcusu Emir Aşarı, TEZMAKSAN Maktek Fuar Standında sevenleriyle buluştu. Şampiyonanın SP3T klasmanındaki ilk altı yarışın ardından lider durumda bulunan Aşarı, fuar alanında Audi RS 3 LMS TCR aracı ayrıca Max Kruse Racing takımından arkadaşı olan ayrıca World Touring Car Cup’da da yarışan Benjamin Leuchter ile yer alarak imza etkinliğine katıldı.

Emir Aşarı, sezonun yeni yarışı öncesi enerji depoladı

İmza günü ile ilgili açıklamada bulunan Emir Aşarı, “Pazarlamada her ürünün bir değeri var ayrıca ben burada yarış pilotu kimliğimle yer alıyorum. İş adamı kimliğimin haricinde pilot olarak böylesine büyük bir organizasyonda tanınmak benim için değişik bir duygu. Herkes beni bu şekilde tanıyor. Bu noktada kendi alanında Türkiye’nin lider markası olan Tezmaksan’ın sadece teknolojiye yatırım yapmakla kalmayıp sporu ayrıca sporcuyu da destekliyor olması çok değerli. Nitekim üç yıldır Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda yarışıyorum. Sezonun bir sonraki yarışı öncesi buradaki ortamdan aldığımız enerji bizlere ekstra motiayrıca sağlayacak” dedi.

“Tezmaksan’ın ülkesini temsil eden bir sporcuyu desteklemesi, yaptığı işlere de değer katıyor”

Aşarı’nın Max Kruse Racing takımından arkadaşı olan ayrıca daha önce ADAC TCR Almanya Touring Otomobil Şampiyonası, Alman Formula 3 Şampiyonası ile Formula BMW yarışlarında da mücadele eden Benjamin Leuchter ise konuşmasında şunları söyledi: “Bir sürücü olarak hem benim hem takımım için uluslararası kurumlarla ilişkimizin olması çok önemli çünkü günün sonunda yaptığımız şey pazarlama. Bu noktada Tezmaksan’ın spora verdiği önemi kıymetli buluyorum çünkü ülkesini temsil eden bir sporcuyu desteklemesi yaptığı işlere de değer katıyor. Yarıştığımız şampiyona çok önemli ayrıca şu anda lider durumdayız. Uluslararası markalara başarılı bir takım ayrıca sürücülere sahip olduğumuzu göstermek sevinç verici.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu