tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3293
EURO
35,0939
ALTIN
2.298,16
BIST
9.043,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Yelkenbiçer, Milli Mücadele’nin, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kalıcı bir zafere ulaştığını ifade ederek, 30 Ağustos 1922’nin …

EGİAD Ege Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
29.08.2022 09:51
0
A+
A-

Yelkenbiçer, Milli Mücadele’nin, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kalıcı bir zafere ulaştığını ifade ederek, 30 Ağustos 1922’nin, milletin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin ilanı olduğunu vurguladı. Yelkenbiçer mesajında, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesinin, tarihimizin en önemli başarılarından birisi olduğunu ifade etti. Yelkenbiçer şu ifadelere yer verdi:

“Kurtuluş Savaşı’mızın dönüm noktalarından birisi olan ayrıca ülkemizin kaderini değiştiren 30 Ağustos Zafer’i; bağımsız, demokratik ayrıca çağdaş bir Türkiye’nin kurulmasındaki yolu açmıştır. Büyük Taarruz ile tarihi bir mücadele veren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ayrıca silah arkadaşları, bizlere şanlı bir tarih ayrıca bağımsız bir ülke bırakmışlardır. Bıraktıkları büyük mirasa sahip çıkarak, ondan ilham almaya devam etmekteyiz. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ayrıca özgürlük aşkı her daim benliğimizde vücut bulmaktadır.

Cumhuriyetimizin temellerinde yer alan bu yüksek ruh ayrıca şuur her vakit bizi zorluklara karşı ayakta tutmaktadır. Bu vesileyle, EGİAD iş dünyası adına, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, bu güzel ülkeyi bize miras bırakan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu toprakları vatan yapan, vatanı ayrıca bayrağı uğruna seayrıca seayrıca canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ayrıca minnetle, kahraman gazileri şükranla anıyor, milletimizin aydınlık yarınlarının, kardeşçe, birlik ayrıca beraberlik içerisinde yaşadığımız sürece asla kaybolmayacağını ifade etmek istiyorum. Bizler Cumhuriyet’in değerini bilen Türk Gençliği olarak vatanın bölünmez bütünlüğünün ayrıca milletimizin birlik ayrıca beraberliğinin korunmasını her şeyin üzerinde görüyoruz. Milletimizin kurtuluş mücadelesinin şanlı bir zaferle taçlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu