tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3606
EURO
34,9791
ALTIN
2.321,68
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Egeli akademisyen Türkiye’yi ABD’de temsil edecek

Dünyaca ünlü eczacı bilim insanlarını bir araya getiren foruma Türkiye’den Dr. Erkan Azizoğlu davet edildi Egeli genç akademisyen dünyaca ünlü …

Egeli akademisyen Türkiye’yi ABD’de temsil edecek
31.08.2022 11:51
0
A+
A-

Dünyaca ünlü eczacı bilim insanlarını bir araya getiren foruma Türkiye’den Dr. Erkan Azizoğlu davet edildi

Egeli genç akademisyen dünyaca ünlü bilim insanları ile birlikte konuşmacı olarak Eczacılık alanında ülkemizi temsil edecek.

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim elemanı Dr. Erkan Azizoğlu, “Microneedle & Transdermal Drug Delivery Forum 2022 Advanced Design, Development and Delivery of Skin-Mediated Therapies and Vaccines” adlı toplantıda Türkiye’yi temsil edecek.

Atlanta, USA da, Laboratory of Drug Delivery, Georgia Institute of Technology de Postdoctoral Fellow olarak çalışmalarını sürdüren Dr. Erkan Azizoğlu, 13-14 Eylül 2022’de Philadelphia’da düzenlenecek olan “Microneedle & Transdermal Drug Delivery Forum 2022 Advanced Design, Development and Delivery of Skin-Mediated Therapies and Vaccines” adlı toplantıya dünyaca ünlü bilim insanları ile birlikte konuşmacı olarak davet edildi. Dünyaca ünlü bilim insanları ile birlikte ilaç geliştirmede yeni teknolojilerin kullanımı ile ilgili bir konuşma yapacak olan Dr. Erkan Azizoğlu, ülkemizi temsil edecek.

Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hande Gürer Orhan, “Son yıllarda alternatif ilaç ayrıca aşı uygulama yollarına artan ilgi, mikroiğne ilaç taşıyıcı sistemlerine olan ilgiyi de artırmıştır. Mikroiğne esaslı ilaç-aşı taşıyıcı sistemler endüstri alanında, 2025 yılına kadar yeni nesil deriden ilaç-aşı taşıyıcı sistemlerin ticari üretime sokulması hedeflenmektedir. Georgia Institute of Technology de Prof. Mark Prausnitz’in Laboratuvarında çalışmakta olduğu mikro iğne sistemlerinin ticarileşme aşamalarında da görev alan Fakültemiz öğretim elemanı Dr. Erkan Azizoğlu’nu kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu