tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

eFootball™ 2023 dünya çapında 600 milyon indirmeyi aştı!

Oyunun hayranlarına destekleri için teşekkür amaçlı oyuna giriş yaptıklarında Neymar Jr ayrıca eFootball™ jetonları kazanabilecekleri bir kampanya düzenlenecek.

eFootball™ 2023 dünya çapında 600 milyon indirmeyi aştı!
02.03.2023 14:09
0
A+
A-

Oyunun hayranlarına destekleri için teşekkür amaçlı oyuna giriş yaptıklarında Neymar Jr ayrıca eFootball™ jetonları kazanabilecekleri bir kampanya düzenlenecek.

Konami Digital Entertainment B.V. bugün, “eFootball™ 2023″ün mobil sürümünün dünya çapında 600 milyon indirmeyi aşmasını kutlama amacıyla “eFootball™ 2023″ün konsol ayrıca mobil sürümlerinde çeşitli kampanya ayrıca etkinlikler düzenleyeceğini duyurdu.

Aktif oyuncuların bu sezonki başarılarını yansıtan yeni kart teması “Show Time” bugün itibarıyla oyuna eklendi. Bu süre zarfında giriş yapan tüm kullanıcılar da “”Show Time” Neymar Jr!”ın sahibi olacak!

Ayrıca, oyuna her gün giriş yaparak oyun içinde yeni futbolcular edinmek için gerekli olan eFootball™ jetonları kazanabilirsiniz (280 adede kadar). Önümüzdeki 28 gün boyunca (2 Mart – 30 Mart 2023) günde 10 eFootball™ jetonu sizleri bekliyor.

Kazandığınız bu ödüllerle daha sonra oyun içindeki çeşitli etkinliklere katılabilir ayrıca futbolcularınızı kendi “Rüya Takımlarınızı” güçlendirmek için eğiterek ödüllerden yararlanmanız mümkün.

Özel Neymar Jr veya Lionel Messi ile gol atın ayrıca ödüller kazanın!

Kullanıcılar belirli etkinlik dönemlerinde Neymar Jr veya Lionel Messi kullanarak gol atarsa, eFootball™ jetonları, Oyun Puanları ayrıca 10.000 Exp kazanabilirler.

  • Neymar Jr: 2 – 16 Mart (Daha sonra belirlenecek)
  • Lionel Messi: 16 – 30 Mart (Daha sonra belirlenecek)

Sınırlı süreli indirimli coin satışı

eFootball™ coin indirimleri şimdi sizlerle! Kullanıcılar, “Rüya Takımlarını” oluşturmaya yardımcı olacak eFootball™ coinlerini indirimli fiyatlarıyla satın alabilir.

“Show Time”da sergilenen özel beceriler!

2 Mart’tan 9 Mart’a kadar, “Show Time” kart teması “Olağanüstü Bitiş” (Phenomenal Finishing) olacak. Bu, oyuncuların manevra yapmak için kötü bir konumda olsalar dahi güçlü ayrıca isabetli atış yapmalarını sağlıyor.

“Fortress” (“Kale), “Momentum Dribling” (“Hızlı Top Sürme”) ayrıca “Game-changing Pass ” (“Oyunun Kaderini Değiştiren Pas”) gibi yeni beceriler gelecekte Show Time’da mevcut olacak.

 

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu