tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Efes Selçuk’ta 100 Yıl Meclisi: Atatürk Devrimlerinden Vazgeçmeden

Efes Selçuk Belediye Meclisi Eylül Ayı Meclis Toplantısı İkinci Oturumu, kentin kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 8 Eylül günü yapıldı. Saygı …

Efes Selçuk’ta 100 Yıl Meclisi: Atatürk Devrimlerinden Vazgeçmeden
10.09.2022 17:06
0
A+
A-

Efes Selçuk Belediye Meclisi Eylül Ayı Meclis Toplantısı İkinci Oturumu, kentin kurtuluşunun 100. yıl dönümü olan 8 Eylül günü yapıldı. Saygı duruşu ayrıca İstiklal Marşı ile başlayan meclis toplantısında konuşan Başkan Ceritoğlu Sengel; “100 yıl boyunca nasıl özgür ayrıca bağımsız bir şekilde yaşamaya devam ettiysek bu topraklarda aynı şekilde yaşamaya devam etmek, bir arada yaşama kültürümüzü geliştirmek ayrıca çok daha iyi yerlere getirmek hepimizin en büyük temennilerinden bir tanesidir” dedi.

Olağan gündem maddelerinin görüşüldüğü mecliste Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Bugün 8 Eylül, kurtuluşumuzun 100. Yılı. 100 yıl boyunca nasıl özgür ayrıca bağımsız bir şekilde yaşamaya devam ettiysek bu topraklarda aynı şekilde yaşamaya devam etmek, bir arada yaşama kültürümüzü geliştirmek ayrıca çok daha iyi yerlere getirmek hepimizin en büyük temennilerinden bir tanesidir. Umarım da öyle olur. Bugün zaten konuşmamı yaparken de söylemiştim; “Barış içinde ayrıca kardeşçe ayrıca her vakit Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak, Atatürk ilke ayrıca devrimlerinden hiç vazgeçmeden devam etmek nasip olsun. Çok şanslıyız, şu anda belediye meclisimizde her ne kadar azınlıkta bile olsa üç kadın meclis üyesi ayrıca bir kadın belediye başkanı var. Türkiye Cumhuriyeti içinde bu şekilde kadınların siyasetin içinde yer almış olması ayrıca tam da kurtuluşumuzun 100. Tarihinde bir kadın belediye başkanı olarak burada bulunmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim” dedi.

Efes Selçuk Belediye Meclisi Toplantısı İkinci Oturumuna katılan meclis üyeleri de kurtuluşa dair düşüncelerini paylaştılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu