tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Efes Selçuklu Üçüzlerden Adana’ya Güç Veren Mektup

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Efes Selçuk’tan gelen yardım kolilerinden çıkan üçüzlerin yazdığı mektubu sosyal basın hesabından paylaştı.

Efes Selçuklu Üçüzlerden Adana’ya Güç Veren Mektup
19.02.2023 00:37
0
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Efes Selçuk’tan gelen yardım kolilerinden çıkan üçüzlerin yazdığı mektubu sosyal basın hesabından paylaştı. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle Efes Selçuk’tan Adana’ya gönderilen yardım kolilerinden birinde yer alan mektubun kendilerini duygulandırdığını belirten Başkan Karalar sosyal basın hesabından yaptığı paylaşıma; “İzmir Selçuk Üçüzler’den gelen yardım kolilerinin arasından çıkan sevgi dolu mektubu yazan yaşı küçük yüreği büyük sevgili kardeşim, bizleri çok duygulandırdın, bir o kadar güç ayrıca umut verdin”  notunu düştü.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın paylaşımına sosyal basın hesabından Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Başkanım, tüm olumsuzluklara rağmen dayanışmayla aşacağız her şeyi… Ayrıca çocukların kocaman yürekleriyle. Hepimize umut olacak tüm çocuklarımız, kalplerinin temizliği saracak tüm ülkeyi ayrıca sevgiyle aşacağız zorlukları…” diyerek yanıt verdi.

“NOT: YANINIZDAYIZ”

Deprem devamında Efes Selçuk Belediyesi’nin çağrısıyla kent halkının yoğun ilgi ayrıca destek gösterdiği dayanışma hareketi kapsamında Efes Selçuk’tan giden binlerce koliden birinde yer alan ayrıca Efes Selçuk halkının yakından tanıdığı üçüz kardeşler tarafınca yazılan mektup şöyle:  

“Başınıza gelenler için çok üzüldük. İnşallah ailenize ya da başınıza bir şey gelmemiştir. Eğer enkazın altında bir sevdiğiniz varsa umudunuzu yitirmeyin, dualarınızı eksik etmeyin. Biz yanınızdayız. Biz de İzmir depremini yaşadık, çok kötü bir olay. Biz sizin için elimizden geleni yapacağız. Herkes zaten yapıyor. Siz üzülmeyin. Asla umudunuzu kaybetmeyin. İnsanlar bu zor günde sırt sırta vermelidir. İnşallah bütün sevdikleriniz iyidir.”

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu