tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EcoFlow DELTA Max ve 400 W Güneş Paneli ile Bağımsız Güç Kullanımı

Türkiye pazarına yeni giren yenilenebilir ayrıca sürdürülebilir enerji şirketi EcoFlow, DELTA Max taşınabilir güç kaynağı ayrıca 400W güneş …

EcoFlow DELTA Max ve 400 W Güneş Paneli ile Bağımsız Güç Kullanımı
03.10.2022 15:21
0
A+
A-

Türkiye pazarına yeni giren yenilenebilir ayrıca sürdürülebilir enerji şirketi EcoFlow, DELTA Max taşınabilir güç kaynağı ayrıca 400W güneş paneli ile tamamen bağımsız bir enerji çözümü sunuyor. İster şebekeden bağımsız bir yaşam, ister bir kamp gezisi, ister elektrik kesintisi olsun; EcoFlow, yenilikçi ayrıca verimli çözümleri ile tüm elektrik ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır.

Sürdürülebilir enerji alternatiflerinin şu anda yükselişte olmasıyla yenilenebilir enerji, elektrik ile ilgili çeşitli senaryolar için en çok tercih edilen alternatiflerden biri haline geldi. Ailenizle birlikte göl kenarında bir haftasonu tatili, kritik bir anda yaşanan ani bir elektrik kesintisi ya da tamamen şebekeden bağımsız bir elektrik kurulumu; tüm bunlar alternatif bir elektrik çözümü gerektirir ayrıca EcoFlow tüm bu ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. EcoFlow DELTA Max ayrıca 400 W Güneş Paneli, tüm elektronik cihazlarınıza kolayca güç sağlarken bu sırada DELTA Max enerji istasyonunun pilini güneş enerjisi ile tekrardan doldurabilen, kendi kendine yetebilen yenilenebilir bir enerji sistemi sunar.

DELTA Max ile Hayatınıza Güç Katın

Kendi kendine yeten bir güç sistemi için gereken ilk şey yeterli güç çıkışı sağlayabilen, büyük kapasiteli bir güç sistemidir. Ecoflow’un DELTA serisinden DELTA Max, 2 kWh kapasitesi ayrıca daha yüksek güç çıkışı sağlayan X-boost teknolojisi ile 3400W‘a ulaşan güç çıkışıyla en büyük cihazlarınız da dahil tüm elektrikli eşyalarınıza aynı anda güç sağlayabilir.

DELTA Max, kullanım esnekliği ayrıca erişilebilirlik önceliğiyle tasarlanmıştır. Güç istasyonunun 4 adet AC, 2 adet USB-A ayrıca 2 adet USB-C çıkışı tüm cihazlarınıza güç sağlamak için çeşitli alternatifler sunarken; 30 kg’dan daha az ağırlığa sahip sağlam ancak mobil tasarımı gittiğiniz her yere elektriğinizi yanınızda taşıyabilmenizi sağlar. Ve güç istasyonunuzun yakınında olmasanız dahi, elektrik kullanımınız üzerinde tam kontrole sahip olmak, kullanım verilerinizi takip etmek ayrıca güç kullanımınızı uzaktan kişiselleştirmek için EcoFlow mobil uygulamasını kullanabilirsiniz.

EcoFlow DELTA Max taşınabilir güç kaynağı modüler tasarımı sayesinde ihtiyaçlarınıza göre geliştirilebilir ayrıca güç kaynağının kapasitesi 2 kwh’den 6 kwh’ye kadar genişletilebilir. Ayrıca, yerleşik Pil Yönetim Sistemi, kullanımınızı optimize etmek ayrıca güç kapasitenizi çok daha verimli kullanmak için voltajınızı, akımınızı, kısa devrenizi ayrıca sıcaklığınızı aktif olarak izler.

Güneş Enerjisi ile Tekrardan Tasarlanan Güç Çözümleri

Güneş enerjisi günümüzde en yeşil ayrıca aynı zamanda ana şebekeden bağımsız kullanılabilmesi sayesinde en esnek elektrik üretim yöntemlerinden biri. Güneş ışınlarını toplamak için yanınızda bir mobil güneş paneliniz varsa, elektriğiniz her vakit yanınızda demektir. EcoFlow 400W Güneş Paneli ile güneş enerjisi ile elektrik üretmek ise hiç olmadığı kadar kolay, mobil ayrıca verimli. Panelin 22,4 dönüşüm verimliliği ayrıca yakalanan güneş ışınlarını en üst düzeye çıkarmak için bir stand olarak kullanılabilen koruyucu kılıfıyla, nerede olursanız olun DELTA Max’inizi şarj etmek için yeterli gücü verimli bir şekilde üretebilirsiniz.

400 W Güneş Paneli, Ecoflow’un hem RIVER hem de DELTA serisi ürünlerine ek olarak tüm evrensel MC4 konnektörleri ile de uyumludur. Ve toz, kir ayrıca suya karşı koruma sağlayan ETFE filmden oluşan dayanıklı yapısı ayrıca IP67 su geçirmez yüzeyi sayesinde en zorlu koşullarda bile güneş enerjisinden yararlanmanızı sağlar. 12,5 kg hafif yapısı, yerleşik omuz askısı ayrıca kendini destekleyebilen koruyucu kılıfı ile EcoFlow 400 W Güneş Paneli, güç istasyonunuzu bağımsız bir elektrik sistemine dönüştürmek için vazgeçilmez bir eklentidir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu