tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

E-Ticaretin Davos’u İstanbul’da gerçekleşti

Dünyanın önde gelen e-ticaret firmalarının üst düzey yöneticileri İstanbul’da bir araya geldi. Dünya e-ticaretinin devleri, “e-ticaretin Davos”u …

E-Ticaretin Davos’u İstanbul’da gerçekleşti
03.10.2022 15:36
0
A+
A-

Dünyanın önde gelen e-ticaret firmalarının üst düzey yöneticileri İstanbul’da bir araya geldi.

Dünya e-ticaretinin devleri, “e-ticaretin Davos”u olarak 9’uncu kez düzenlenen World E-Commerce Forum kapsamında İstanbul’da buluştu. WoW Kongre Merkezi’nde 34 ülkeden 10 binden fazla katılımcıyı ağırlayan forum kapsamında, 150 bini aşkın B2B görüşme gerçekleştirildi.

Beş farklı sahnede ekosistemin profesyonellerinden oluşan 200’den fazla konuşmacının tecrübelerini paylaştığı forumda, ClickMeLiayrıca Genel Müdürü Emre İlban da sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı oturuma başkanlık etti. “2024 öncesi bizi bekleyen trendler: E-Ticaret, pazarlama, strateji” başlıklı oturumda yaptığı konuşmada İlban, herkes e-ticaretin bugününü ayrıca yarınını konuşurken kendilerinin bir adım ötesini konuşmak istediklerini belirterek, “Dünya genelinde artan enflasyon nedeniyle genel giderler arttığı için insanlar artık teknolojide de seçici satın alım yapmaya başladı. Dolayısıyla e-ticaret artık eskisinden daha zor” dedi.

Analytica House CEO’su Kıvanç Ünal, 2023’te yeni bir kriz beklendiğini ABD ayrıca Avrupa’nın da bu durumdan ciddi şekilde etkilendiğini, insanların artık ihtiyaçlarına yönelik alışverişe yönlendiğini söyledi. Meta Vertical Lead Irmak Emekdaş da doğru müşteriye ulaşmak için platformları doğru sinyallerle destekleyip sisteme güvenilmesi gerektiğini söyleyerek, partner şirketler vasıtasıyla tamamlayıcı çözüme yönelmenin önemine değindi. E-ticaret bütçesindeki yurt dışı alışveriş oranının hızla arttığını, bunların çoğunun sosyal medyadan keşfedilmiş ürünler olduğunu kaydetti. Insider Başkan Yardımcısı Kerem Bozokluoğlu ise konuşmasında, sosyal ticaretin ürünler ayrıca algoritma gibi birçok açıdan evrildiğini, bu kadar büyük bir ürün dünyasını yönetmenin zor olduğunu, influencerlar’ın da artık takipçi sayısından ziyade içerik üretme kabiliyetiyle seçildiğini vurguladı.

Dünya e-ticaretinin yeni yol haritasının çizildiği, gelecek vizyonu ayrıca trendlerin ele alındığı forum; bilgi toplantılarının yanı sıra katılımcılarına yeni iş birlikleri ayrıca ticari ortaklıklar oluşturma imkânı da sundu. 3 gün boyunca e-ticaretin kalbinin Türkiye’de atmasını sağlayan forum, sektörün lider markalarının yanı sıra kamu ayrıca özel sektörden üst düzey isimleri de ağırladı.

“Dünyada ayrıca Türkiye’de E-Ticaretin Gelişimi”, “Teknoloji Yatırımcılığının Geleceği”, “E-Ticarette Müşteri Deneyimi”, “E-Ticarette Hız Kavramı” ayrıca “Patronlarla E-Ticaretin Stratejisi” gibi birçok konu başlığının masaya yatırıldığı foruma 40’tan fazla yatırımcı ayrıca fon da katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex