tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5158
EURO
34,6136
ALTIN
2.489,76
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Dünyanın önde gelen isimleri Avrasya Blockchain Zirvesi’nde

Teknoloji ayrıca finans dünyasından birbirinden özel isimler; blockchain meraklıları, yatırımcıları ayrıca geliştirici grupları ile bir araya …

Dünyanın önde gelen isimleri Avrasya Blockchain Zirvesi’nde
04.10.2022 18:21
0
A+
A-

Teknoloji ayrıca finans dünyasından birbirinden özel isimler; blockchain meraklıları, yatırımcıları ayrıca geliştirici grupları ile bir araya getiren Avrasya Blockchain Zirvesi (Eurasia Blockchain Summit) göze çarpan konuları ile bir kere daha İstanbul’da… Eurasia Blockchain ev sahipliğinde 8-9 Ekim 2022 yılında Tersane İstanbul’da gerçekleşecek zirvede blockchain’in geleceği; fintech dünyasındaki gelişmeler, tüm dünyada önem kazanan NFT ayrıca metaverse’teki gelişmeler alanında uzman konuşmacıların katılımı ile ele alınacak.

Teknolojinin her alanda etkisinin artması ile bilgilendirme ayrıca veri güvenliğine olan ihtiyaçlar; bu minvalde üretilen çözümler de hızlı bir şekilde artıyor. Bunların başında gelen blockchain teknolojisindeki gelişmeler tüm dünyada olduğu kadar Türkiye’de de yakından takip ediliyor. Her gün değişen, gelişen ayrıca dinamik bir dünyaya sahip olan blockchain hakkında her şey 8-9 Ekim 2022 yılında gerçekleşecek Avrasya Blockchain Zirvesi’nde tüm yönleriyle ele alınacak. Tersane İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikte hem Türk hem de yabancı konuşmacılar; blockchain profesyonelleri, yatırımcıları ayrıca bu alana ilgi duyan katılımcılarla buluşacak.

Alanında bölgenin en büyük buluşmalarından biri olacak Avrasya Blockhain Zirvesi konuşmacıları arasında; Ava Labs Kurucusu Emin Gün Sirer, Açık Anahtarlı Şifreleme Konseptini keşfeden, Turing Ödülü Sahibi Amerikalı Şifrebilimci Whitfield Diffie, 4129Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Tübitak BİLGEM Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, GoGlobal Kurucu Ortağı Esra Talu, Youth Holding CEO’su Emrah Kaya, Cryptic Labs CEO’su Bril Wang bulunuyor.

Eurasia Blockchain ev sahipliğinde ayrıca Kemer Partners sponsorluğunda düzenlenecek etkinliğin ilk gününde blockchain teknolojisi; bu teknolojinin güvenliği, gizliliği ayrıca ölçeklendirilebilirliği ayrıca geleceği konuşulacak. Ve son yılların göze çarpan gelişmeleri arasında yer alan ayrıca çok önemli yatırımlar alan metaverse ayrıca meta oyunlarına dair önemli başlıklar da zirvenin birinci gününün gündemini oluşturacak. İkinci gün ise NFT ayrıca Fintech konuları yerli- yabancı konuşmacıların katılımı ile göze çarpan yönleri ile ele alınacak. NFT’yi anlamak, sahiplik ayrıca varlık oluşturmak; NFT’ler, sanal gerçeklik, oyun ayrıca diğer gelişmekte olan teknolojiler arasındaki ilişki; finans gözüyle NFT ekosistemi; yeni jenerasyon fintechler; Web 2.0 & Web 3.0 arasındaki altyapısal köprü ayrıca daha güvenli web 3.0 alanı yaratmak gibi birçok başlık ikinci günün göze çarpan panel konuları arasında yer alıyor.

Girişimciler, yatırımcılar, profesyoneller ayrıca bu alanda kendini geliştirmek isteyen gençleri bir araya getiren ayrıca aynı zamanda networking yapma imkanı da sunan Avrasya Blockchain Zirvesi’nin tüm detayları ayrıca kayıtları Eurasia Blockchain Summit sitesi üzerinden devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet