tarımenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Dünyanın En Başarılı Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Sektörü Fuarı Souvenir Expo Turkey, 2’nci Yılında 2.5 Kat Büyüdü

“Turistik Hediyelik ayrıca Hatıra EşyaSektörü, Souvenir Expo Turkey ile Dünya Pazarlarına Açılıyor !..” Geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez …

Dünyanın En Başarılı Turistik Hediyelik ve Hatıra Eşya Sektörü Fuarı Souvenir Expo Turkey, 2’nci Yılında 2.5 Kat Büyüdü
11.11.2022 00:08
0
A+
A-

“Turistik Hediyelik ayrıca Hatıra EşyaSektörü, Souvenir Expo Turkey ile Dünya Pazarlarına Açılıyor !..”

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez düzenlenen dünyanın en başarılı Turistik Hediyelik ayrıca Hatıra Eşya sektörü fuarı Souvenir Expo Turkey, 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde sektör profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor. ROTA Exhibitions Turkey Fuarcılık A.Ş. Ülke Müdürü Erdal Usta, “Geçtiğimiz yıl Türkiye’de ilk kez düzenlediğimiz Souvenir Expo Turkey, çok başarılı oldu. 2’nci tarihinde 2.5 kat büyüyen Fuarımız, Türkiye’de souvenir sektörünün dünya pazarlarına açılan kapısı oldu. Türkiye artık, bu yılın 12 ayı turist ağırlayan bir cazibe merkezi konumunda. Souvenir Expo Turkey olarak hedefimiz, Türkiye’nin turizm gelirinin yüzde 25’ini karşılayan souvenir sektörünün 13 milyar dolarlık iş hacminin kat be kat artmasını sağlamak” dedi.

Türkiye, turistik hediyelik eşya olarak ifade edebileceğimiz souvenir sektöründe hem çok önemli bir üretici hem de sağladığı fiyat ayrıca hızlı lojistik avantajı ile önemli bir güç konumunda yer alıyor. Yıllık ortalama 13 milyar dolar iş hacmine sahip sektör, Türkiye’nin turizmden elde ettiği gelirin yüzde 25’ini tek başına sağlıyor.

TÜRKİYE, BU YILIN 12 AYI TURİST AĞIRLAYAN BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ…

Türkiye’nin 2022 yılının ilk 8 ayında toplam 32 milyonun üzerinde turist ağırladığını belirten ROTA Exhibitions Turkey Fuarcılık A.Ş. Ülke Müdürü Erdal Usta, “Türkiye artık bu yılın 12 ayı turist ağırlayan bir ülke. Kıyı şeridindeki otellerin yanı sıra şehir otellerinde de büyük oranda doluluk yaşanıyor. Bu doluluğun Turistik Hediyelik ayrıca Hatıra Eşya sektörüne de büyük oranda yansımasını bekliyoruz. 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ikincisini düzenleyeceğimiz Souvenir Expo Turkey ile sektörün yine yanındayız. Geçtiğimiz yıl çok başarılı bir fuar deneyimi yaşadık. Bu yıl fuarımıza ilgi çok daha büyük. 2 yılda, 2.5 kat büyümeyi başardık. Bu yıl 200’den fazla katılımcı ayrıca 1000’in üzerinde marka Souvenir Expo’da yer alacak. Dünya genelinden katılım sağlayacak profesyonel satın almacılar ayrıca ziyaretçilerimiz fuarda üreticilerle doğrudan temas kurarak pazardaki en yeni ürünlere ulaşma ayrıca en uygun fiyatlarla ürün temin etme şansı bulacaklar.” dedi.

TÜRKİYE, SOUVENİR SEKTÖRÜNDE ÜRETİM AYRICA TEDARİK ÜSSÜ OLMAYI HEDEFLİYOR…

Türkiye’nin üretim gücüne ayrıca potansiyeline inandıklarını belirten Erdal Usta, “Dünyanın en büyük turistik hediyelik ayrıca hatıra eşya fuarı markası olan Souvenir Expo’yu Türkiye’ye getirdik. Amacımız, öncelikle Türkiye’nin souvenir sektöründe üretim ayrıca tedarik üssü haline gelmesine katkı sağlamak. 2022 yılı sonunda 50 milyon turist ayrıca 44 milyar dolar turizm geliri hedefine ulaşılacağına inanıyorum. Geçtiğimiz yıl pandemi koşullarında fuarımızda 92 ülkeden gelen ziyaretçi ağırladık. Ziyaretçilerimiz, dünyanın her yerinde satışa sunabilecekleri ürünleri Souvenir Expo Turkey’de aynı çatı altında görme fırsatı buldular. Seramikten ev tekstiline, yaz modası tekstil ürünlerinden geleneksel lezzetlere kadar pek çok ürün fuarımızda yer aldı. Ama en önemlisi ziyaretçilerimize ayrıca katılımcılarımıza aslında sektörün çok farklı kalemlerini, akıllarına gelmeyen ürünlerin de souvenir olabileceğini ayrıca bu gözle bakıldığında o ürünlerin çok daha katma değerli satılabileceğini göstermiş olduk. “ şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ TURİSTİK HEDİYELİK EŞYA İLE İLGİLİ BU KADAR GÜÇLÜ BİR FUAR YAPILDI…

ROTA Exhibitions Turkey Fuarcılık A.Ş. Ülke Müdürü Erdal Usta sözlerineşöyle devam etti: “Türkiye’de ilk kez turistik hediyelik eşya ile ilgili bu kadar güçlü ayrıca büyük bir fuar yapıldı. 35 yıldır dünya genelinde düzenlenen ayrıca souvenir sektörünün marka fuarı Souvenir Expo, Türk üreticilerimiz tarafınca zaten yakından biliniyor ayrıca ziyaret ediliyordu. Fuarın Türkiye’ye gelmesi sayesinde artık daha fazla firma, Souvenir Expo Turkey’in uluslar arası networküne dahil olarak, var olan işbirliklerini pekiştirme ayrıca yeni pazarlara açılma fırsatı bulacak. Tüm dünyadan sektör profesyonelleri Souvenir Expo Turkey Fuarı’nda Türkiye’nin tüm turistik bölgelerinden fuarı ziyaret edecek toptancı ayrıca perakendecilerle bir araya gelecekler.”.

SOUVENİR EXPO TURKEY 1-4 ARALIK 2022’DE İSTANBUL FUAR MERKEZİ’NDE…

Rota Exhibitions Turkey Fuarcılık A.Ş. tarafınca düzenlenen Souvenir Expo Turkey Turistik Hediyelik ayrıca Hatıra Eşya Fuarı,1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyarete açılacak. Fuarda, kupa, magnet, anahtarlık, nazar boncuğu, mayo, bikini, peştamal, havlu, şort, güneş gözlüğü gibi yaz modası kıyafet ayrıca aksesuarları, baklava, lokum, Türk kahvesi gibi ülkemizin dünyaca meşhur gıda ürünleri, zeytin, zeytinyağı, sabun gibi doğal ayrıca organik ürünler, promosyon malzemeleri, valiz, çanta, kemer, deri aksesuarlar ayrıca dekorasyon ürünleri gibi çok geniş kapsamda turistik hediyelik ayrıca hatıra eşya ürünleri sergilenecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar: - sosyal içerik platformu - ETSY Blog - uygulama fikirleri - vize başvurusu islami sohbet müzik indir dini sohbet sohbet elektronik sigara grup sex